Mit fognak tenni ha júniusra mondjuk 5 millió felett lesz az oltott, de a többi továbbra sem hajlandó oltatni?
Csekkold le izraelt, ott most jelenleg ez a helyzet.
-Aki beoltatta magát: Szabad élet
-Aki nem: Az bolton meg gyógyszertáron kívül nagyjából sehova nem mehet.
Nem tudom miféle zsákfaluban élsz hogy ennyire negatívak a tapasztalataid a magyar lakosságról. Én a vírus előtt jártam kirándulni, várost nézni, étterembe, állatkertbe, múzeumokba, moziba, mindenféle programra, és mindig tömve volt. Ha a többség sehova nem járna és semmit nem engedhetne meg magának, mint ahogy állítod, akkor ezeken a helyeken alig láttam volna embereket.
Legutóbb tavaly októberben csináltam egy nagyobb körutazást, elég sok városban megfordultam közben, szállodákban, éttermekben, és egy csomó fizetős programon, és még akkor is (tehát már vírusidőszakban) minden teli volt emberrel.
Ja, és nem vagyok MÉG oltva, mert jelenleg a 32 évemmel labdába sem rúghatok. A 60 felettieket oltják.
Nem lesz enyhítés, csak átmenetileg. A választások is meg lesznek hackelve. Oltás oltás követ majd. Aki úgy gondolja, hogy ha elérünk egy oltás, immunitás számot, akkor majd feloldják a korlátozásokat és visszakapjuk a régi életünket, az enyhén szólva naiv. Újabb hullámok és újabb mutánsok jönnek majd és erre a válaszlépések a "kormánytól", aminek persze sok értelme nem lesz.
Most lehet lepontozni bátran, de ez nem a vírusról szól.
Térjünk vissza rá egy-két év múlva, ha még lesz szabad internet. Csinálj egy képernyőmentést!
Miben fogadunk, hogy nem fog beigazolódni a konteóhívők, "great reset" rajongók, "2025-ig elhúzzák a korlátozásokat mert soros gyuri azt mondta bilgácceel meg rótshíldékkel karöltve" című mantrát nyomók állításai?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!