Kapott valaki Moderna vakcinát?
Figyelt kérdés
Erről alig hallani infót. Mik a tapasztalatok, aki ezt kapta?2021. márc. 31. 18:48
11/17 A kérdező kommentje:
Valóban. Én se hallottam se idős, se fiatal ismerősöktől, hogy a kínai okozott volna mellékhatást. A Pfizer viszont a fiataloknál elég durva dolgokat produkálhat 1-2 napig. Időseknek attól se lesz bajuk.
2021. ápr. 1. 18:31
12/17 anonim válasza:
Azért hallani a Modernáról keveset, mert ebből jön a legkevesebb.
Egyébként korszerű, hatékony vakcina.
13/17 anonim válasza:
Kedves kerdezo! 5os (9, 10) vagyok. Kerdezted, hogy mennyi ideig tartott a kargyulladas, en irtam, hogy valtozo 1-3 nap.Korbekerdeztem reszletesebben a Modernat kapo ismeroseim kozott. Mint mondtam legtobbjuk csak az elsot kapta meg meg. Azoknal akiknel komolyabb szisztemas tunetek is voltak (laz, izuleti gyulladas (valtozo, hogy hol), hidegrazas) ott a a gyulladas kiterjedt a teljes karra es altalaban 3 nap volt igazan kemeny, tovabbi 3-4 kellett, hogy az enyhebb tunetek (szedules, hanyinger) is teljesen megszunjenek. Akiknel nem alakultak ki szisztemas tunetek, vagy csak enyhek (szedules, hidegrazas, de laz es izuleti gyulladas nelkul) ott a kargyulladas is elmult 1 nap mulva. Az a ket ember, aki mindkettot megkapta, mar az elsonel is komolyabb tuneteket tapasztalt, a masodik pedig ugyanolyan volt, csak rosszabb. A "rosszabb" nem az idotartamra ertendo, inkabb a fajdalomraerzetre, ami viszont nyilvan szubjektiv.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes tájékoztatást, és hogy utána érdeklődtél!
2021. ápr. 2. 22:35
15/17 anonim válasza:
Apukám öreg, semmi baja nem lett 2 Modernától.
16/17 anonim válasza:
Tegnap kaptam modernat 30 éves vagyok, par órával kèsöbb gyenge voltam szèdultem ès enyhén remegett a kezem,a karom nagyon fàj így egy nap utàn, a többi tünet elmúlt.
17/17 anonim válasza:
Szia!
Nekem az első moderna oltastol enyhe lázam volt. Tegnap reggel kaptam meg a másodikat, 16 ora hossyaja 38.5-39fok között mozog a testhom lazlehuzoval is.. emellett ízületi és izom fájdalmak kinoznak,mint akit agyonvertek.. sok sikert és kitartást azoknak akik hasonlóan járnak majd.
Udv,Adam 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!