Ha megvan a 2,5 millió oltott, miben lesz változás?
Azt hiszik megszűnik a vírus egycsapásra? Eddig a lakosság 60% volt a cél, most már a 2,5 millió? A 2,5 millió fő zömében a 65 év felettiek, eüs dolgozók, tanárok, óvónők, rendvédelmisek. A többi 5-6 millió még mindig az oltás ellen van. De ha időközben változik a véleményük, akkor is megmarad egy réteg, akik nem kérnek oltást. Tehát majdnem a fele lakosság még így is oltatlan marad. És már az élet beindításán gondolkodnak, pedig a halottak és az új fertőzöttek száma se csökken.
Nekem egyelőre úgy tűnik hogy álmokat kerget a kormány.
A 7es írta ezt: "Szerintem idős, beteg embereknek nem árthat annyit, de egészségesnek tényleg több kárt okozhat, mint hasznot."
Erre reagálva írtam az utána következő kommentet.
nagyon érdekes, hogy hogy gondolkoztok, de én sajnos egyre többet hallom hogy huszon harmincévesek vannak lélegeztetőn. Sőt....volt aki bele is halt.
pont ma olvastam , hogy írta valaki hogy akkor döntött az oltás mellet amikor látta hogy a daganatos beteg aki sugárkezelésre jár 85 évesen szinte tünetmentesen átesett a covidon és a másik egészséges 40 éves meg belehalt.
2 betegem is mesélte, hogy az egyik kollégája a másik alkalmazottja halt bele harmincpár évesen. Az egyik azt hiszem 31 éves volt, nem volt elhízva és nem volt alapbetegsége. Hazudtak volna? Miért tették volna...sajnos pont ezért veszélyes ez a vírus, mert teljesen kiszámíthatatlan. De az is elég ha megnézitek itt a gyakorin, hogy milyen kérdéseket tesznek fel a covidon átesettek....nyilván kellemesebb a homokba dugni a fejeteket és azt gondolni, hogy egészséges huszonévesként nem vagytok veszélyben, pedig de....
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
tessék. Ő pl 34 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!