Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha megvan a 2,5 millió oltott,...

Ha megvan a 2,5 millió oltott, miben lesz változás?

Figyelt kérdés

Azt hiszik megszűnik a vírus egycsapásra? Eddig a lakosság 60% volt a cél, most már a 2,5 millió? A 2,5 millió fő zömében a 65 év felettiek, eüs dolgozók, tanárok, óvónők, rendvédelmisek. A többi 5-6 millió még mindig az oltás ellen van. De ha időközben változik a véleményük, akkor is megmarad egy réteg, akik nem kérnek oltást. Tehát majdnem a fele lakosság még így is oltatlan marad. És már az élet beindításán gondolkodnak, pedig a halottak és az új fertőzöttek száma se csökken.

Nekem egyelőre úgy tűnik hogy álmokat kerget a kormány.

2021. márc. 31. 13:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor mond meg, hogy te konkrétan hány oltott időssel találkoztál, és ebből hány akit gépre tettek.
2021. márc. 31. 16:19
 12/23 A kérdező kommentje:
11, általánosságban írom hogy ki van adva kiket kell előnyben részesíteni ha lélegeztetőgépre van szükség. Nem konkrét esetről írtam! Így szólt a cikk: az orvosok válogatnak kiket tesznek gépre.
2021. márc. 31. 16:31
 13/23 anonim ***** válasza:
De nem erre írtam, hanem arra, hogy időseknek árt az oltás, mert ha jól értem ezt írtad..
2021. márc. 31. 17:36
 14/23 A kérdező kommentje:

A 7es írta ezt: "Szerintem idős, beteg embereknek nem árthat annyit, de egészségesnek tényleg több kárt okozhat, mint hasznot."

Erre reagálva írtam az utána következő kommentet.

2021. márc. 31. 17:39
 15/23 anonim ***** válasza:

nagyon érdekes, hogy hogy gondolkoztok, de én sajnos egyre többet hallom hogy huszon harmincévesek vannak lélegeztetőn. Sőt....volt aki bele is halt.

pont ma olvastam , hogy írta valaki hogy akkor döntött az oltás mellet amikor látta hogy a daganatos beteg aki sugárkezelésre jár 85 évesen szinte tünetmentesen átesett a covidon és a másik egészséges 40 éves meg belehalt.

2 betegem is mesélte, hogy az egyik kollégája a másik alkalmazottja halt bele harmincpár évesen. Az egyik azt hiszem 31 éves volt, nem volt elhízva és nem volt alapbetegsége. Hazudtak volna? Miért tették volna...sajnos pont ezért veszélyes ez a vírus, mert teljesen kiszámíthatatlan. De az is elég ha megnézitek itt a gyakorin, hogy milyen kérdéseket tesznek fel a covidon átesettek....nyilván kellemesebb a homokba dugni a fejeteket és azt gondolni, hogy egészséges huszonévesként nem vagytok veszélyben, pedig de....

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..

tessék. Ő pl 34 éves.

2021. márc. 31. 17:46
 16/23 anonim ***** válasza:
amúgy kérdező, hogy a te kérdésedre is reagáljak, ne csak a válaszadókra, igen...jól látod..én is így látom.
2021. márc. 31. 17:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, ok, bocsi.. Hát igen, amúgy sajnos én is tapasztalom a szomorú tényeket középkorú ismerősöm halt meg nemrég covidban, egy volt kolléga és egy volt osztálytárs.. 40-50 közöttiek.
2021. márc. 31. 18:01
 18/23 anonim ***** válasza:
A kolléganőm lányának az osztálytársa is belehalt. Ő is 40 év körül volt....
2021. márc. 31. 18:08
 19/23 anonim ***** válasza:
20 helyett 22 re kell hazaérni
2021. márc. 31. 21:19
 20/23 A kérdező kommentje:
19, körülbelül ennyi az intézkedések lényegi része, hogy legyél otthon este 10-re. Felfogni se tudom hogy hamarosan meglesz a 2,5 millió oltott, ez ilyen bűvös szám, onnantól kezdve elfelejthetjük a vírust. Azt mondta tegnap este főnök hogy a korlátozás se segít, csak az oltás.
2021. ápr. 1. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!