Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha megvan a 2,5 millió oltott,...

Ha megvan a 2,5 millió oltott, miben lesz változás?

Figyelt kérdés

Azt hiszik megszűnik a vírus egycsapásra? Eddig a lakosság 60% volt a cél, most már a 2,5 millió? A 2,5 millió fő zömében a 65 év felettiek, eüs dolgozók, tanárok, óvónők, rendvédelmisek. A többi 5-6 millió még mindig az oltás ellen van. De ha időközben változik a véleményük, akkor is megmarad egy réteg, akik nem kérnek oltást. Tehát majdnem a fele lakosság még így is oltatlan marad. És már az élet beindításán gondolkodnak, pedig a halottak és az új fertőzöttek száma se csökken.

Nekem egyelőre úgy tűnik hogy álmokat kerget a kormány.

2021. márc. 31. 13:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
Akkor az lesz, hogy valaki jól megtömte a zsebét, ugyanis a kínai szart egy kormánypárti cégen át hozzák be jóval drágábban mint amennyibe kerül.
2021. márc. 31. 13:33
 2/23 A kérdező kommentje:
Ez rendben van hogy nyerészkedés megy, de ezzel a vírushelyzet nem javul.
2021. márc. 31. 13:35
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

A kitűzött oltási szám után igen szépen csökkenni fognak a számok.

Most az a cél, oltassanak az emberek. Ergo rohadtul megy felfelé az összes fertőzés, halálozás.

Mi a bizonyíték arra, hogy bármelyik adat is a valósat mutatja?

2021. márc. 31. 13:47
 4/23 anonim ***** válasza:
81%
Az egészet úgy írányítják, ahogy akarják, senki nem lát bele se te se én. Amit mondanak vagy elhiszi valaki vagy nem, semmi nem fog változni úgyis úgy lesz, ahogy ők eltervezték. Már 4. hullámot lobogtatnak meg Indiai szuper mutánst... rájöttek, hogy ez a mutáns sztori a kulcs az egészben , ezzel irányíthatják az egész mizériát. Ha már májusra nem is lengetik be az új mutánst meg a 4. hullámot, már fel lehet rá készülni szeptembertől. Oltass oltass ez a céljuk, persze fél év múlva , megint oltass stb.
2021. márc. 31. 13:56
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a gondom az oltással, hogy ha beoltatom magam (egészséges huszonéves fiatal vagyok), akkor ezentúl minden évben be kell majd, mert a vírus változni fog és nem lesz elég az idei oltás. Ugyanúgy mint az influenzánál.

Tehát egészséges fiatalként ezentúl évente oltassam magam?! Azért abszurd ez az egész..

2021. márc. 31. 14:15
 6/23 A kérdező kommentje:
Igen, a negyedik hullámról pont ma hallottam, és arról is hogy lehet csak 1 évig véd az oltás, tehát évente kell oltatni a mutánsok miatt. De arról senki sem beszél hogy az oltás nem egészséges minden évben? Pont az gyengíti az immunrendszert.
2021. márc. 31. 14:16
 7/23 anonim ***** válasza:
Szerintem idős, beteg embereknek nem árthat annyit, de egészségesnek tényleg több kárt okozhat, mint hasznot.
2021. márc. 31. 14:18
 8/23 A kérdező kommentje:
Időseknek is árt, de náluk már nem számít hogy rongálja a szervezetet, mert egy 70 fölötti már nem él sokáig.
2021. márc. 31. 14:49
 9/23 anonim ***** válasza:
Ezt ugye iróniával mondat kérdező? Ha nem, komoly bajok vannak nálad...
2021. márc. 31. 15:04
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem én gondolom így, a kormány. 65 fölött az se biztos hogy lélegeztetőre teszik a betegeket, mert a fiatalok vannak előnyben.
2021. márc. 31. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!