Mit tegyek ha nagyon félek az oltás miatt de muszaj beadatnom?
Iskolában dolgozom takarítóként és regisztráltam az oltásra. Viszont sok rosszat olvastam a neten az oltásról, hogy sokan meghaltak miatta. Nagyon félek aludni sem tudok miatta. Szerencsére nincs betegségem csak kövér vagyok.
29/N
Aki fél az ne oltasson, mert átgondolatlanul oltat, és merő rettegésben lesz az oltás esetleges hatása miatt. Aztán prüszkölni fog azokra akik vállalják hogy nem oltatnak, és majd rá akar beszélni másokat is az oltásra, holott ő maga is retteg még mindig az oltás esetleges mellékhatása miatt.
Kérdező csak akkor oltass ha biztos vagy abban hogy jó döntést hozol ezzel. Akkor nyugodt leszel oltás után is. Egyéb esetben rettegni fogsz utána. Megéri? Előtte a koronától rettegni utána meg az oltás lehetséges mellekhatásai miatt rettegni? Csakis magabiztosan oltass.
6-os
Ebbe most ne menjünk bele, hogy evés nélkül hogyan lehetne valaki kövér (lásd fogolytáborok, ott senkinek nem volt pajzsmirigy betegsége, úgy látszik...), de azt azért ugye te sem gondolod komolyan, hogy 1%-nál több lenne a kövérek között a pajzsmirigyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!