Beoltatod magad? Ha igen miért? Ha, nem miért?
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 23:26
21/32 anonim válasza:
Nem fogom, mert nem leszek béta tesztelője egy olyan vakcinának, aminek törvényes forgalomba hozásához enyhíteni kellett a kritériumokon. Nem tudni milyen hosszútávú mellékhatásai lehetnek, de még azt sem, hogy egyáltalán meddig nyújt védelmet, emellett ráadásul ugyanúgy fertőzhet és fertőződhet is a beoltott ember. Nem egy jó üzlet.
22/32 anonim válasza:
Ha valaki nem oltatja magát ne nyöszörögjön hogy kényszerítik, kitalál minden féle baromságot, ennyi esze van hát úgy marad.
23/32 anonim válasza:
Kedves 16os! Megirnad légyszi h milyen problémákat okozott neked a madárinfluenza elleni oltás, ami miatt tartasz a covid oltastol?
24/32 anonim válasza:
Én egyszer sima influenza ellen oltattam be magamat. Utána két hétig olyan lázas beteg voltam, mint még soha életemben és azóta sem. Nem vagyok oltás ellenes, a gyerekeim is meg fogják kapni a kötelezőket, sőt pár fizetőset is. de belegondolva milyen hatással volt rám egy egyszerű influenza oltás, amit már régóta teszteltek sok-sok emberen... Hát nagyon bizonytalan vagyok mit csináljak. Amíg lehet próbálom elkerülni a covid oltást.
25/32 anonim válasza:
Köszi 24-es. Sajnálom h így jártál.. (23-as vagyok)
26/32 anonim válasza:
Szívesen, de én nem a 16-os voltam, ő még nem válaszolt a kérdésedre. (24-es voltam)
27/32 anonim válasza:
#23 öt évre teljesen hazavágta az immunrendszeremet. A legkisebb megfázás is ágynak döntött és minden kis nátha vége bakteriális arcüreggyulladást hozott magával. Mindezt úgy, hogy előtte egyszerűen nem voltam képes elkapni a megfázás semmilyen formáját. És azóta is a nátha elég könnyen megtalál, szerencsére most már nem okoz súlyos tüneteket.
16-os voltam.
28/32 anonim válasza:
#27 kemény... Jó h azért sikerült felépülni! Köszi a választ
29/32 anonim válasza:
Nyilvánvalóan beoltom magam, mert félek a vírustól.
30/32 anonim válasza:
Volt kollégám anyukája meghalt a vakcina beadása után 2 nappal, ezt ő mondta személyesen. :( 68 éves teljesen aktív, fitt nő volt.
Egyáltalán nem bízok egyik vakcinában sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!