Beoltatod magad? Ha igen miért? Ha, nem miért?
"azt miért nem reklámozzák, hogy az emberek 99%-a minden további nélkül átesik rajta"
Most elképzeltem, ahogy maga leült és hosszadalmas számolás után arra jutott, hogy az emberek 99%-a minden további nélkül átesik rajta.
Az én unokatestvérem 37 évesen, 0 alapbetegséggel majdnem ottmaradt. Csaknem 40 napig volt lélegeztetőgépen. Ha alapbetegség nélkül ennyire leüt egy fiatal embert, akkor mást simán leüthet ennyire, sőt akár még neadjisten jobban is.
"Szvsz azt, aki tudatosan nem oltja be magát, és nem tartja be a nagyon alap korlátozásokat (pl maszkviselés), és ezáltal megfertőz valakit, aki ebbe belehal, azt gondatlan emberölés vádjával bíróság elé kellene állítani. Röhejes ami itt ebben az országban zajlik járványügyben."
Az oktatási rendszer még egy példája lett ez akkor, mégis hogy gondolod, hogy na majd bebizonyítják, hogy márpedig attól az emberről ugrott át a vírus, és véletlen sem akkor kapta el mikor két napja megfogta a korlátot a buszmegállóban és utána megtörölte az orrát?
Lehet csak 98,5, de mondok jobbat, statisztikák nyilvánosak, számold ki pl hogy mennyi a fertőzött abból mennyi halt meg, mennyinek volt szüksége korházi kezelésre stb.
Arról nem beszélve, hogy ugye a statisztikában egyetlen szám szinte biztosan magasabb valójában: A fertőzöttek száma, mivel biztos hogy van nem 1 és nem is 2 olyan ember, aki úgy esik át rajta, hogy sosem kerül nyilvántartásba, hogy beteg volt... Ez meg még mozdítana ezen a statisztikán.
Pont a napokban volt valami egyébként erről, hogy a legdurvább becslések szerint akár az adatokban közölt számoknak a duplája is lehet az össze fertőzött, aki eddig átesett rajt.
"Szvsz azt, aki tudatosan nem oltja be magát, és nem tartja be a nagyon alap korlátozásokat (pl maszkviselés)"
Azt hiszem, itt most össze van galád módon mosva pár dolog. Személy szerint minden intézkedést betartok (még azokat is, ami totál felesleges, sőt káros) és olyanokat is amik szerintem hasznosak,csak erre mindenki szarik. De addig nem oltatom be magam,amíg nincs legalább középtávú információ a vakcina mellékhatásairól. Annó a madárinfluenza hiszti idején oltattam magam és az olyan szinten vágta haza az immunrendszeremet, hogy köszönöm ezt így, ilyen formán nem kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!