Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi van a szaglásommal? A...

Mi van a szaglásommal? A szaglástréning segíthet? Több lent

Figyelt kérdés

Szóval januárban kaptam el a vírust, egyetlen tünet a szaglásom elvesztése volt.

Max. 2 hét után visszajött a szaglásom, de nem úgy érzem a szagokat, mint eddig. Bármilyen húsos ételt főz anyám (marha, csirke, hal, tojás) egy nagyon undorító szagot érzek és sokkal érzékenyebb az orrom ezekre a szagokra (most márciustól tapasztalom ezt).

Ezzel kapcsolatban találtam a szaglástréninget (illóolajokat kell szagolni 3 hónapon át), ez segíthet valamit?

2021. márc. 26. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Bocsi, hogy felesleges hozzászólást hagyok. Kb ugyan ez a sztorim, februárban voltam covidos, elvesztettem a szaglásom és én is szinte mindenen érzem ezt a szagot és ugyan ezt a mellékízt. Engem is érdekelne a téma.
2021. márc. 26. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
bolondok vagytok kepzelt betegek
2021. márc. 26. 22:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Örülnék ha csak beképzelném. :)

De a hús szagától konkrét hányingerem van már lassan egy hónapja, szóval ott tartok, hogy mindegy mi vagy ki, csak szüntesse meg a szenvedésem.

2021. márc. 27. 00:29
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
ne egyel hust majd a lagerekben nem.lenne ilyen bajotok kepzelt betegek
2021. márc. 27. 08:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem képzelt betegek. Én is ugyanígy vagyok. November elején voltam covidos. Elment a szag íz egy hónapra majd visszajött de semmit sem olyannak érzek mint előtte. Rothadó zöldség szagot érzek mindennek. Az összes parfümnek romlott szaga van. A cola fémes vegyszeres ízű. Ez csak néhány példa. Nem kivánom senkinek. Ha tudtok valami gyógymódot kérlek írjátok meg.
2021. márc. 29. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
szimulansok jo kis munkatabor kene nektek majd akkor lenne jobb kepzelgesetek is
2021. márc. 29. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyan ez van

21/L

2021. ápr. 1. 00:10
 8/10 A kérdező kommentje:

Ez az oldal arra van, hogy a kérdésünkre választ kapjunk. Nem arra, hogy utálkozzunk!! Ha nincs semmi értelmes mondanivalód, akkor ne is írj semmit.

A többi válaszolnak üzenem, hogy megvettem az illóolajokat, 5-6 ezer Ft volt, a MediNatural.hu-ról szereztem be. Aki megengedheti magának próbálja ki.

2021. ápr. 1. 11:42
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
hahahahahaha fetrengek a rohogestol
2021. ápr. 1. 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9-es szerintem itt, aki igazán beteg, az Te vagy! Az ilyeneknek szívesen széjjel rugdalnám a fejét! Neked kéne egy jó kis átnevelő tábor, hogy észhez térjél, te idióta!

Kérdező, próbáld ki ezt a szaglástréninget, veszíteni nem fogsz vele! :)

2021. ápr. 25. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!