Ha Januar elejen mar atestem a COVID brit torzsen es ismet elkapom, gyengebb lesz a tunet ?
Figyelt kérdés
Nagyon durva volt es a mai napig faj a tudom, azota..2021. márc. 26. 07:49
1/3 anonim válasza:
Állítólag ha utána elkapod, akkor annál erősebb a tünet, mivel ha az elsőből kigyógyultál, ugye termel antitestet a szervezeted, ha ismét megfertőződik, akkor az azt jelenti, hogy nem elég erősek az antitestjeid\új fajta vírust kaptàl el, vagyis ismét lebetegszel és sokkal erősebb immunreakciót vàlt ki a tested ellene.
2/3 A kérdező kommentje:
En ugy hallottam hogy pont hogy gyengebb lefolyasu lesz, mivel rendelkezem antitestekkel csak kevessel. (Mivel sok ido telt el mar a gyogyulas ota es az antitestek elhaltak)
Illetve a szervezetem mar ismeri a brit torzset, ami ugye a legerosebb valtozat az Afrikai utan.
Ezek miatt muszaj gyengebben kijonnie, nem?
2021. márc. 26. 08:09
3/3 anonim válasza:
#2 az oltást mellett lobbizók nyilván azt fogják mondani hogy csakis az oltás a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!