Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem érdekel ha nem hiszik el...

Nem érdekel ha nem hiszik el mások, akkor is elmondom, hogy mit mondott egügyis ismerősöm az oltásról? (!)

Figyelt kérdés

Az egyik rokonomat beoltották, és meséltem ezt az egyik egügyis barátomnak. Azt mondta bízzunk abban, hogy az oltás az egészségét, nem pedig a betegségét fogja szolgálni!

Nyilvánosan egy egügyis sem fog nyilatkozni az oltásokkal kapcsolatban, mert titoktartás kötelezi őket! Ezen a bízzunk benne hogy nem a betegségét fogja szolgálni az oltás, ez nekem kb egyféle beismerő vallomás, hogy ezek az oltások olyanok mint az oroszrulett. Senkit sem akarok lebeszélni az oltásról, aki akar oltasson, de nagyon nem korrekt hogy a valóságról nincs tájékoztatás!

2021. márc. 25. 16:46
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
73%
A tetanusztól is meg lehet halni, egy rosszul sikerült műtétben is, soroljak még?
2021. márc. 25. 16:49
 2/33 A kérdező kommentje:
Egyes te nem érted vagy nem akarod érteni? Emberek halnak meg oltás után, vagy kerülnek súlyos állapotba, mert az alapbetegségüket felerősíti az oltás. Az immunreakció.
2021. márc. 25. 16:52
 3/33 anonim ***** válasza:
69%
És az egészségügyben dolgozó ismerősöd neve: Albert Einstein.
2021. márc. 25. 16:54
 4/33 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy ez lesz! Gondold ezt! Azt tanácsolom oltás előtt mindenki alaposan kérdezze ki az orvost, hogy az alapbetegségére milyen hatással lesz az oltás.
2021. márc. 25. 16:56
 5/33 anonim ***** válasza:
65%
Vagy oltakozol, vagy a korona elkapását kockáztatod. Utóbbi sokkal erősebb.
2021. márc. 25. 16:58
 6/33 A kérdező kommentje:
Nem! Az egügyis barátom nem arról beszélt hogy oltás után korona! Olvasd el mit írtam ki és értelmezd!
2021. márc. 25. 16:59
 7/33 anonim ***** válasza:
50%

"Olvasd el mit írtam ki és értelmezd!"

Itt kezdődnek a gondok. Egy ismerősöd, név szerint Albert Einstein rébuszokban beszél, te meg itt terjeszted az igét.

2021. márc. 25. 17:00
 8/33 A kérdező kommentje:
Nézd azt hiszel amit akarsz, én szóltam.
2021. márc. 25. 17:02
 9/33 anonim ***** válasza:
53%

"Az egügyis barátom nem arról beszélt hogy oltás után korona!"

Én sem.

2021. márc. 25. 17:07
 10/33 A kérdező kommentje:
Utolsó erre inkább semmit sem reagálok. Magadat minősítetted!
2021. márc. 25. 17:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!