Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 77-es véroxigénszinttel...

77-es véroxigénszinttel meddig lehet bírni?

Figyelt kérdés

Apa koronavírusos és már 4 napja tartósan 85 alatt van a véroxigénszintje , ezt pulzoximéterrel mérjük, ugye az első szám rajta az a másik a pulzus a pulzus 80 vagy 90. Nekem mind a kettő 95.

Nem megy kórházba mert fél.

2021. márc. 21. 01:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mi történt vele azóta?
2021. márc. 31. 02:55
 22/29 anonim ***** válasza:

Én vagyok a kérdező. 68-as szatuval kicsit emelt hangon mondtam neki, hogy hívja fel a házidokit, mentőkhöz irányította a telefont aztán bement a kórházba mentővel. Pár napig elég rosszul viseltük a dolgokat, nagy esély nem volt rá, hogy túléli, de kapott oxigént és azzal megúszta a lélegeztetőgépet, tüdőgyulladással.. nem tudom hogyan, de megúszta, tegnap mentem érte. Most fogyott vagy 10 kilót 160 vagy 150 kiló volt mérleg se mérte, de iszonyatosan lefogyott most meg mászkál, nem bír magával , nagyon megváltoztatta , tudja, hogy majdnem meghalt így átértékelte az életét, doki mondta neki amikor kiengedték, hogy kb. 5 órán múlt az, hogy ne az intenzíven kössön ki. Nagyon megúszta az a lényeg. De nem tudom hogyan, 6 napig nem evett előtte. Csoda, vagy nem tudom mi.. 50+évesen cukorbetegként és súlyosan elhízva megúszta és A vagy valami ilyesmi vércsoportja van mert Anya nullás én meg A+. Most vérhigítót adok neki. Még nem nyugodtam meg azért, figyelünk rá nagyon.

De érdekes, hogy adja itt a nagy megváltozott embert erre mondja a doki, hogy 1 hónapig ne dolgozzon.. kedden meg akar menni.

2021. márc. 31. 09:50
 23/29 anonim ***** válasza:
Ja amúgy egy pulzoximéter az nem árt...
2021. márc. 31. 10:05
 24/29 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy megírtad. Örülök neki, hogy megúszta, nagy szerencséje volt.
2021. ápr. 1. 17:31
 25/29 anonim ***** válasza:

Ma megint van vele valami, 88 meg 92 között van a szatuja néha 93.. és egész nap pihent. Vérnyomása 107/nem emlékszem. Pulzus 80.

Tegnap meg azaz szerdán sokkal jobba volt.. remélem, hogy a front miatt.

2021. ápr. 2. 01:15
 26/29 anonim ***** válasza:
Jobban lett?
2021. máj. 16. 23:11
 27/29 anonim ***** válasza:
Igen, azóta minden oksa. Már 98 a oxi szintje Volt egy két butasága, azt hittük demens lett, tényleg pont 1 hónap után jött vissza szellemileg is. Remegett 2 hétig a lába, csak úgy, amúgy.
2021. máj. 17. 00:58
 28/29 anonim ***** válasza:
54%

Senki ne kapjon azonnal szívbajt ha 90 alatti értéket mér a véroxigén mérő, főleg ha öreg, vagy erős kézi munkát végez. Ha valakinek kérges a keze, megvastagodott a bőre, sokszor pontatlanul mér, vagy meg sem tudja mérni. Azt is észrevettem, hogy fagyos, hideg kéznél is nehézkesen, hibásan mér.

Ha valaki nem érez légszomjat, és normális a pulzusa, akkor valószínűleg a mérő nem mér jól.

2021. máj. 22. 00:10
 29/29 anonim ***** válasza:
Szellemi munkát végez amúgy. Nem dohányzik. Van már 3 oximéterünk és mindegyik ugyan azt mutatja.
2021. máj. 22. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!