77-es véroxigénszinttel meddig lehet bírni?
Figyelt kérdés
Apa koronavírusos és már 4 napja tartósan 85 alatt van a véroxigénszintje , ezt pulzoximéterrel mérjük, ugye az első szám rajta az a másik a pulzus a pulzus 80 vagy 90. Nekem mind a kettő 95.
Nem megy kórházba mert fél.
2021. márc. 21. 01:25
12/29 anonim válasza:
Mentőt kell hívni. A hypoxiától károsodnak a szervei, magától ez nem fog meggyógyulni. Csalóka, mert a covidosok sokszor nem élik meg a hypoxiát, nem tűnik úgy, hogy nagyon fulladnak, közben meg kifáradnak és hirtelen baj lehet. Mutatja az O2 szaturációja, hogy rosszabbodik az állapota. Hívd fel a háziorvost, hogy segítsen, vagy egyenesen hívd a 112-t. Muszáj meggyőznöd apukádat, hogy ez nem az a kategória, ami otthon meggyógyul magától. Ez nem nátha.
13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, reggel most megkaptam, hogy szálljak le róla hagyjam békén. Azóta nem válaszol nekem, mint ha ott sem lennék.. többet nem kérdezek ez ügyben sem, köszi az eddigi válaszokat.
2021. márc. 21. 10:49
14/29 anonim válasza:
Rendben. Majd írd meg, mi lett vele végül.
15/29 anonim válasza:
95 alatt gyanakodni kell, 90 alatt kórház, 80 alatt katasztrófa.
Hívd ki a mentőt, szard le, mit mond.
17/29 anonim válasza:
Ha nem megy kórházba meg fog halni! Hívd a mentőket!
18/29 A kérdező kommentje:
Ma ment kórházba , 65 volt a véroxigénje , belátta, hogy kell a mentő, de szerintem már későn..
2021. márc. 22. 18:09
19/29 anonim válasza:
Jobbulást kívánok, bízom a felépülésében!
20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már vérhigigítót is kapott az oxigéncucc mellé...
2021. márc. 23. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!