Lehet megint kezdődik a koronavírus?
Tavaly október 20.környékén két napig lázam volt, azt követően csak íz,szagérzés vesztés, nehezebb légzés ,torokfájás, válkadék. Teljesen kb.november 3.körűl múlt el, mert akkor már nem éreztem semmi tünetet, lassan az íz, szagérzés is visszajött.
Voltam covidosztályon megnézetni magam, két tesztet 5 perc elteltével vettek a gyorsteszt pozitív lett, ez anúgy okt.31-én volt már majdcsak a vége felé. Hazaengedtek mondván korházi polást nem igénylek. Azt mondták otthon legyek, az antsz keresni fog, karantén lesz, meg a másik teszt eredményét közlik.
Nem keresett senki, nem kellett karanténba lennem.
Egyik ember szerint azért, mert a másik teszt negatív lett, azért nem kerestek, míg egy másik ember szerint ha a gyorsteszt pozitív lett, akkor a másik is biztos az lett, csak nagy teher volt a hatóságon és elfrlejtettek keresni. Előbbit egy covid osztályon dolgozó mondta, utóbbit egy pszichiáter.
Tegyük fel covidos voltam, mert a tünet a szag íz elvesztése megvolt mag láz hidegrázás is, válladék köhögés.
Lehet megint kezdődik nálam a koronavírus vagy tuti nem?
Védett vagyok még?
Csak mert ma este egy kis nehézlégzésem van, de más nincs, jól vagyok.
Ez meg lehet az asztmám miatt van, mert asztmás vagyok, de nem fulladok 2014 óta, mert szedem a gyógyszert.
6 hónapig védett valaki?
November még 4 hónapja volt pár nap eltéréssel.
De ha az vagyok, akkor gondolom enyhébb lefolyású lesz...
Remélem tudod, hogy ezen kijelentéseid alapján felkeresetnek az IPcímed által és felelősségre vonhatnak, hogy nem tartottad a karantént és esetlegesen mászkáltál pozitívan, ezzel veszélyeztetbe az embereket. Telefonod által visszatudják követni, hogy merre jártál azon időszakban.
Nem-Nem most fogják azonnal, majd hónapok múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!