Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beadatnátok az Astra Zeneca...

Beadatnátok az Astra Zeneca védőoltást?

Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 13:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Én elvileg a héten fogom megkapni (no ugyan jó kérdés, hogy 20 évesen miért kerültem előbb sorra, mint pl. édesanyám).

Több családtagom megkapta már, mindannyian kicsit rosszul voltak aznap és másnap, azóta nincs semmi bajuk.

A koronavírust viszont több ismerősöm is elkapta, és kórházba is kerültek vele. Szóval én inkább beoltatom magam - de megértem azt is, akit megijesztenek a hírek.

2021. márc. 16. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Sőt a tegnapi híradó alapján azon se csodálkoznék, ha nem fogadnák el a magyar vakcinaútlevelet, mert azt sem tudják normálisan megszervezni, halottnak küldik ki, aki elhunyt covidban, össze-vissza dátumoznak, olyannak is küldtek aki még fertőz, plusz a vakcinatípus sincs benne...
2021. márc. 18. 11:52
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Regi kerdes, de gondoltam tudositok. Az elso vagyok, 8.an kapom meg az Astrat, elfogadtam.
2021. ápr. 2. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!