Astrával oltottak csütörtökön, azóta folyamatosan jönnek róla a riasztó hírek. Írnának olyanok, akik szintén ezt kapták, hogy miket tapasztaltak?
Figyelt kérdés
Amióta cikkeznek arról, hogy az országok biztonsági okokból leállították az astrazenecát, seregnyi olyan kommentet olvastam, ahol valakinek az ismerősének az ismerőse ezt kapta, és belehalt... Jólesne olyanokat is olvasnom, akiknek nem lett baja... :D Kicsit megijedtem, bevallom.2021. márc. 16. 12:25
21/22 A kérdező kommentje:
Á, azóta hogy beoltottak az 5G-vel, már gyíkember lettem, akit az se zavar, ha a chemtraillel permetezik. :)
nov. 22. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!