Astrával oltottak csütörtökön, azóta folyamatosan jönnek róla a riasztó hírek. Írnának olyanok, akik szintén ezt kapták, hogy miket tapasztaltak?
11-es vagyok!
Közeli hozzátartozómnak eddig semmi baja nem volt a második oltás után.
Hol olvastad ezt a rengeteg kommentet az Astra után meghalt rokonokról?
Úgy gondolom, ha ilyen történt volna, annak a háziorvosa jelentette volna az esetet és már vizsgálnák a magyar hatóságok, hogy volt-e összefüggés.
Rossz szokásom Facebookon az Index és Telex cikkek kommentjeibe belepörgetni, ott jöttek szembe a halálsztorik leginkább, illetve egy gyógyszerész ismerős taglalta, hogy az Astra életveszélyes, mert a barátnőjének mindkét nagyszülője azt kapta, és meghaltak... de nekem is gyanús, hogy ezek az esetek nagy médiavisszhangot kaptak volna, ha igazak. Alapvetően racionálisan legyintek az ilyen sztorikra, csak mikor én is ezt kaptam, és úgy jönnek szembe ezek a hírek, ezt kevésbé könnyű megtenni. :D
De már megnyugodtam 99%-ban azóta. :) 11. napon vagyok amúgy az oltás után.
Én is Astrát kaptam pont hétfőn. Lázas voltam, meg rázott a hideg, de ennyi. Nekem azt mondta a háziorvos, ha nagyon aggódok a vérrög miatt szedjek Aspirin Protect-et.
Én nem bántam meg, hogy beadattam.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!