1/6 anonim válasza:
Hivatalosan minden nem mosható maszk egyszer használatos. A mosható maszkot is minden alkalom után mosni kéne. Persze gyakorlatban nem így használják, ezért is durrant így be a járvány.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezt nem lehet mosni, vagy vízbe tenni?
2021. márc. 15. 22:16
3/6 A kérdező kommentje:
Azert annyi penzem nincsen hogy mindennap 500 ftert vegyek 😁
2021. márc. 15. 22:20
4/6 anonim válasza:
Ez nem mosható, és egyszer használatos. Bár ha csak a szabályozás miatt szeretnéd viselni, akkor max. egy hétig használhatod, utána már nagyon kényelmetlen lesz.
5/6 anonim válasza:
Óvatosan mosd ki, ne dörzsöld nagyon. Így "tovább használható", bár ezek csak egyszer használatosnak vannak tervezve.
6/6 anonim válasza:
Én egy oldalon 3 órát olvastam FFP2-re úgyhogy szerintem inkább vegyél egy textilt, amit mosás után örökké használhatsz🙃.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!