Immunulógiai "öngól" voltak a tavalyi bezárási, izolációs intézkedések és egyéb korlátozások, ami miatt most szívunk a veszélyesebb mutációkkal ?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam hogy ha tavaly a vuhani vírus betörésére nem reagáltak volna az országok pánikszerű lezárásokkal, akkor a mostani egyre veszélyesebb mutációk nem terjednének ilyen sebességgel, mert sokkal több ember lenne rájuk immunis.2021. márc. 15. 19:17
11/12 anonim válasza:
Ugye hogy összehordtatok egy csomó marhaságot...
Üdv 2021 októberéből rettegő vírusmatematikusok...
12/12 anonim válasza:
Én arra volnék kíváncsi, hogy az egyik egészséges ember miért lesz tünetmentes akkor is ha fertőződik, a másik egészséges ember meg megbetegszik esetleg meg is hal.
Szerintem nem mindegy, hogy valaki "fertőzött" vagy kimondottan beteg.
Kb hányféle kórokozó lehet bennünk szinte mindig? Mégsem vagyunk folyton betegek.
Megfázás pl: ha télen tele van a levegő a kórokozókkal, melyek felelősek a megfázásért, akkor szinte biztos, hogy mindenki beszippantja őket. Mégsem lesz mindenki náthás, de ha tesztelve lenne az összes lehetséges megfázást okozó baci és/vagy vírusra, akkor sokkal több pozitív náthás lenne mint amennyi abból meg is betegedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!