Miért állította le több ország az Astra Zeneca oltását, amikor nincs összefüggés a halál okok miatt?
A #4-es és #7-es választ írtam én. Az #5-ösnek mondtam, hogy a pizsamás példa rossz, és hoztam rá egy még rosszabbat, hogy érezze mit mondott.
A #6-os válaszoló leírta a lényeget. Már nem az első, hogy közvetlenül oltás után lett tőle valaki rosszul. Egyébként teljesen érthető, mert az astra a többinél sokkal intenzívebb immunreakciókat vált ki az általuk használt adenovírus miatt és ez bizony gyengébb szervezetű emberekre veszélyes lehet.
@11 Tehát még butább vagy, mint gondoltam.
Fordítsd meg: címzed a macskás példádat saját magadnak, és akkor minden oké lesz.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy a hozzátok hasonlók
hogy tudják anélkül megírni ezeket a nevetséges kommenteket, hogy leégne az arcukról a bőr. A helyükben engem már kórházban kezelnének
durva égési sérülésekkel.
Az ötös válaszban leírtam egyértelműen, hogy mi a helyzet, többet nem igazán lehet mondani.
@6
,, Az EU-ban és az Egyesült Királyságban már több, mint 17 millió embert oltottak be a vakcinánkkal, s a vérrögképződéses esetek száma a 17 milliós populációban alacsonyabb volt, mint egy hasonló nagyságú ”általános„ populációban, ahol akár több száz esetet is regisztráltak volna. "
Mert nyugaton a plebsz mindent benyel ha a szocmédiák és a sajtó úgy tálalja.
A jelenlegi helyzet szerint: „15 mélyvénás trombózis és 22 tüdőembóliás eset fordult elő a 17 millió beoltott között”. És még ezekben az esetekben sincs bizonyíték hogy az oltás okozta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!