Covidos édesanyák kisgyerekkel, ti hogy vészeltétek át a betegséget?
Mi 18 hónapos kisfiammal és párommal valószínű azok vagyunk, nemsokára megkapjuk az eredményt.
Nekem (anya) szúrt a tüdőmbe, másnapra forró érzet lett a tüdőn és forró levegőt érzek hogy fujok ki, nyomást érzek már szúrás helyett. 37,1 hőemelkedésem van. És gyengeség.
Párom egy napos kesessel érzi a szúrást és nyomást, most a kisfiunk kezdett el köhögni.
Aggódunk érte.
Ti hogy vészeltétek át, kisgyerekeitek hogy bírták és hány napos volt a tünet?
Köszönöm a támogatást! 🙂
Mi sem egyszerre lettünk rosszul, valtakoztatva.
Kicsinek egyszerre 3-4 foga bújt ki, lehet azért de tegnap már ő is 38 lázas volt...
Párom antibiotikumot kapott szintén ő jól van már, én gyógyszer nélkül 2 napja letudtam a tüneteket kivéve a fulladást.
Éjszakánkent pedig brutál mód izzadok, ma reggel volt 37,2 de már az sincs. Azt gyanítom éjszakánkrnt hőemelkedés miatt izzadok.
A fulladás kettős dolog, egyrészt panikolok (soha nem panikoltam) a legszomj miatt, az se segít ezen. Másrészt óriási izom görcs alakult ki a hatamba és ha masszírozzuk kapok levegőt.. Szóval nem tudom mitől fulladok és nehézlégzés mitől van..
Úgy érzem alsó legutakbol se szakadozik ki pedig kikene a nyáknak.
Utolsó
Azért 2 hétig rosszul lenni nem semmi... Lázad is volt végig vagy csak a megfazas tünetei húzódtak el ennyi ideig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!