Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid oltás tapasztalatok?

Covid oltás tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ha nem akarom azt az oltást amire hívnak, mert másikat szeretnék azt feljegyzi az orvos és később hív, ha van olyan amit szeretnék? Sajnos a regisztrációnál nem lehet bejelölni melyik oltóanyagot választom.
2021. márc. 13. 16:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Össze-vissza megy, de áprilisban szerintem sorra kerülsz.
2021. ápr. 4. 12:28
 12/18 anonim válasza:
Köszönöm!
2021. ápr. 4. 12:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekünk azt mondta a háziorvos, hogy életkor szerint haladnak. Jól rácsesztünk mert ahol mi élünk rengeteg az öreg, szinte csak ők vannak. Viszont a facebook-os csoportban már többen írtak egészséges huszonévesek, hogy a napokban mennek majd, valószínűleg ők fiatalabb környéken élnek.
2021. ápr. 4. 14:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is elfogadtam volna a helyébe a Sputnyik V-t. 53 éves.. nagyon nagy valószínűséggel kapott már orosz oltást és túlélte.. Ráadásul a Sputnyik biotechnológiával készült (ahogy mindegyik más is kivéve a Sinopharm ).
2021. ápr. 4. 15:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
29 vagyok. Félórája kaptam Sputnikot. Köszi, hogy lemondjátok mert szerintem én különben még nem kaphattam volna. :D 👍
2021. ápr. 4. 16:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Én Pfizert kaptam (eü-s vagyok ) de ha nem lenne Pfizer akkor a Sputnyikot minden további nélkül elfogadnám (14 vagyok )
2021. ápr. 4. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én pedagógus vagyok, megkaphattam volna most a Pfizert, de még februárban kínait kaptam. Egyáltalán nem bánom.
2021. ápr. 4. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:

17, Szerintem jól jártál a Sinopharmmal. Nem régi hír:

"A brit variáns ellen is jól teljesítettek a kínai vakcinák

A sajtótájékoztatón ... a Sinovac, a COVID-19 vakcinák másik gyártója vezérigazgatója elmondta,....

....A Sinopharm a vizsgálat kezdeti szakaszában 10 országban végzett semlegesítési kísérleteket a variáns törzsekkel, és az eredmények azt mutatták, hogy az akkor kifejlesztett vakcina védett az egyes országokban felfedezett variáns törzsekkel szemben - mondta Zhang.

Sinovac a Vuhanban felfedezett törzset, valamint az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában talált újonnan mutált törzseket is felhasználta az immunszérum semlegesítő antitest-kimutatására a 2021-es oltás után, és a vizsgálati eredmények azt mutatták, hogy a szerokonverzió aránya 100% volt egy oltás dózisa után.

A Vuhanban és az Egyesült Királyságban talált törzsekkel szemben 100 százalék, és 97 százalék a Dél-Afrikában felfedezett törzsekkel szemben. A Vuhanban és az Egyesült Királyságban felfedezett törzsek közötti általános antitestszint alapvetően azonos volt - mondta."

2021. ápr. 4. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!