Engem miért nem talál meg ez a nyavalyás COVID-19?
Utoljára évekkel ezelőtt voltam igazán beteg.
Mióta van ez a járvány helyzet azóta meg nem tudom mondani, hányszor nyaltam meg a kezemet, piszkáltam a szememet néha, meg úgy csak a maszkot használtam rendszerűen amúgy nem direkt hanem mert állandóan kiszáradnak az ujjaim és berögzült, hogy megnyalom őket, hogy ne legyen száraz..
Hogy lehet, hogy engem nem talál meg ez a vírus?
Öngyilkos nem akarok lenni, ezért várom a természetes halált vagy a tragédia általit de rajtam semmi nem fog meg még egy ilyen nagy mértékű globális halálos járvány sem.
Mostanában épp, hogy tüsszentettem néha, meg érzem a slejm is akadozik néha a torkomon, de más tünet semmi nincs, mindig szinte 36 a lázam.
Ennyire kifogástalan az immunrendszerem vagy mi, hogy nem visz el a vírus?
Amúgy is ha elkapnám komolyan akkor mennyi esély van arra, hogy belehaljak ha nincs épp semmi egyéb alap betegségem?
7-meg tisztában lehetnél a aszabályzattal is..
meg ne figyled a kérédsem ha ennyire megveted a halált kösziii
kímélj meg a kövi fröcsögös válaszodtól mert nem vagyok rá kivancsi..
A jó immunrendszer sem garancia semmire. Nekem egyetlen gyerekkori betegségem volt, aztán nagyon sokáig semmi, majd később pár tüdőgyulladásom, amit lábon kihordtam, mert dolgozni kellett.
És egyszer fura dolgok kezdtek velem történni, aztán a sok félrediagnosztizálás után egy szemésznek eszébe jutott, hogy tán kéne egy MR. Na, az kimutatta, hogy szklerózis.
Addig én is úgy voltam, mint te, azt hittem sérthetetlen vagyok. De elhiszed nekem, hogy egy ilyen diagnózis után elszótlanodik az ember?
Örülj neki, hogy nem kaptad el, de minden nagyobb járványnál voltak túlélők. Gondolok itt a pestisre, spanyolnáthára, stb.
Szóval elképzelhető, hogy meg fogod úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!