Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ffp2- es maszkban mennyire...

Ffp2- es maszkban mennyire lehet levegőt kapni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 12. 23:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
Ha szabályszerűen viseled, tehát max. 5-6 óra, akkor simán.
2021. márc. 12. 23:05
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Nekem semmi problémám nem volt vele. Mondjuk egyszer nagy lendülettel fölgyalogoltam a harmadikra, kicsit túl gyorsan talán, ráadásul terhes is vagyok, akkor azért megszédültem. De sima sétánál, bevásárlásnál stb. nincs gond.
2021. márc. 12. 23:12
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
(Egyébként FFP3-as maszkom is van már, és azt se éreztem lényegesen rosszabbnak, csak egy hajszálnyit.)
2021. márc. 12. 23:12
 4/16 anonim ***** válasza:
40%
Én orvostanhallgatóknak is FFP2 maszkban tartok gyakorlatot, simán magyarázok benne folyamatosan. Soha nem volt problémám, hogy a sok beszédhez, a közben magyarázott teendőkhöz nem lett volna elég levegő.
2021. márc. 12. 23:13
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Alapvetően lehet benne levegőt kapni, de fizikai munkát végezni benne nem jó.
2021. márc. 12. 23:13
 6/16 krwkco ***** válasza:
65%

Ugyanazt mondanám, mint #2.

Lendületesen gyalogolva semmi gond nincs.

A negyedikre felmenni megállás nélkül, 10 kg csomaggal, az még éppen a határ. Menni megy, de az ember alig várja, hogy bejusson a lakásba és lekapja az FFP2-est.

Van 5 rétegű, szelep nélküli FFP3-as maszkom is, a negyedikre érve abban már megtapasztaltam, hogy milyen lehet ha az ember fulladozik és nem tud semmit tenni ellene.

Ha nehéz fizikai munkánál sem zavar az FFP2-es, akkor a széle nem zár rendesen. Kritikus környezetben érdemes a pántokat a tarkón egy zsinórral annyira összehúzni, hogy javuljon a felfekvés.

2021. márc. 13. 00:22
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehet benne levegot kapni rendesen.
2021. márc. 13. 02:18
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
Semennyire.
2021. márc. 13. 06:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet benne levegőt kapni, de ha egész nap viselni kell, az azért zavaró. Nem is igazán akkor, amikor viseled, hanem amikor végre leveheted, akkor érzed, hogy ég és föld a különbség aközött, ha "normálisan" vehetsz egy mély lélegzetet! És ez az érzés, hogy tudod, milyen lesz, amikor leveheted, rátelepszik arra is, hogy milyen "rossz" viselni, pedig ezzel egy kicsit becsapja magát az ember.
2021. márc. 13. 09:29
 10/16 anonim ***** válasza:
35%

Ha nem birsz benne rendesen levegot kapni, akkor gyenge a tudod, tehat nagyobb szukseged van ra, hogy megvedjen.

Ha nem birod es elkap a covid, akkor a gepet se fogod birni

2021. márc. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!