Aki az AstraZenecát kapja az tényleg az életével játszik?
Nem.
Millió oltottból 1-2-5-10 eset nem mérvadó.
0.001% és hasonló számokról beszélünk. A vírus halálozási rátája még egészséges fiatal embereknél is nagyságrendekkel magasabb, mint a vakcinák miatt ESETLEGESEN okozott trombózis miatt.
"A technológia lényege, hogy egy módosított (sokszorozósádra nem képes) vírusba ültetve juttatjuk be a SARS-CoV-2 tüskefehérjét kódoló gént. Ha párhuzamba állítjuk az mRNS vakcinákkal, ott ezt a feladatot nanoméretű zsírcseppecskék látják el.
A hordozó vírus, amely a vírusok természetéből adódóan rendkívül hatékonyan juttatja a sejtekbe a kifejezni kívánt, tüskefehérjét kódoló gént, ebben az esetben egy csimpánz adenovírus. A közhiedelemmel ellentétben ebben semmi ördögi sincs, a tudományos magyarázat a következő:
A vektorvakcinák esetében az immunrendszerünk, a koronavírus tüskefehérjét kódoló gént bejuttató vírus (vektor) ellen is fellép és kialakít védelmet. Logikus, hogy amennyiben olyan adenovírust használnák vektorként, amellyel az emberek többsége évről-évre találkozik, a vakcina is hatástalan lenne, hiszen eleve van az emberek többségének védelme ellene. Így olyan ritka emberi (Ad5 vagy Ad26) vagy esetenként állati adenovírushoz kell nyúlni, amely a tudományos vizsgálatok alapján ritkán találkozott emberekkel, így az emberek döntő többségében nincs ellene immunválasz, amely a vakcina hatásosságát tenné semmissé."
"Érted, aki pozitív volt, de elütötte egy autó, erre bekerült a covid áldozatok közé. És nem is hazudtak, mert "koronavírusos áldozat halt meg"."
És ez hogy jön ide?
Minden gyógyszernek/védőoltásnak van mellékhatása. Ez semmivel sem veszélyesebb, mint bármi más. Ha te megeszel egy mogyorót, semmi bajod nem lesz, míg aki allergiás rá, az meghal. Ettől nem a mogyoró rád nem veszélyes
#13!
Azért írtam, hogy a fertőzöttek száma adatot fenntartásokkal kel kezelni. Magyarországon úgy pl nincs összhangban a fertőzöttek és a gyógyultak száma. Tudod miért van ez? Azért mert az a szabály, hogy regisztrálják a teszteket minden nap. Ez azt jelenti, hogy van Jóska bácsi, produkál 1 pozitív tesztet akkor másnap 1el nőtt a fertőzöttek száma. 1 hét múlva még mindig pozitív akkor azon a héten is +1. És 1 személy 2 fertőzöttet jelent. De ez nem lényeg, az AstraZenecáról akartam kérdezni, arra válaszolj.
"Valahogy sem Oroszországról sem Kínáról nem tudom elképzelni, hogy kiállnak a világ elé és az mondják, "10 ember a több 10 millióból meghalt röviddel azután, miután megkapta az oltásunkat"
Csakhogy a több mint 100 millió beoltottból 65 millió az USA-ban él, 25 M meg Angliában. :) Mindenki hazudik?
Most akármi van oltás után, akkor az mind az oltás mellékhatása...
Valamelyik nap egy 94 éves beteget vizsgáltam szívritmuszavarral, akinek a panaszai 3 héttel a 2. Moderna után kezdődtek. A bácsinak nem lehetett elmagyarázni, hogy ennyi idősen sajnos nagy a valószínűség a szívritmuszavarra, ő meg volt győződve róla, hogy az oltás miatt lett. Én nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!