Tesztelés utáni megbetegedés?
A párom hétfői napon a munkahelyén pozitív koronavírus tesztet produkált, így karanténba kerültem vele 10 napra. Újabb tesztelésre küldték velem együtt pénteken a helyi mentőállomásra. Én teljesen egészségesen, mindenféle egészségügyi probléma nélkül mentem. Leteszteltek, negatív lettem, de rá kb. 15 percre mégegy tesztet csináltak mindenkinek, aki negatív lett, mondva, hogy azt a mintát továbbküldik pontosabb kivizsgálásra, majd 2-3 nap múlva értesítenek az eredményről.
Ezután, mikor hazaértünk, kb. 1-1,5 óra múlva elkezdtem magam furcsán érezni. Éreztem, hogy lázasodok be. Valóban belázasodtam, hidegrázás, gyengeség, később erős fejfájás. Aznap éjjelre elmúltak a gondok. Majd másnap megint rosszul voltam, estére pedig addig még egy betegségemnél sem tapasztalt percenként váltakozó hőhullámok törtek rám.
Ma már teljesen jól vagyok.
Mai nap hívtak a járási hivataltól, hogy a második, kivizsgált tesztem pozitív lett. De semmiféle igazolást erről nem kaptam, csak a karantén határozatát.
Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben? Hogy egészségesen ment oda, majd tesztelést követően néhány órán belül megbetegedett? Mindezt negatív helyben igazolható első teszttel, majd a "kivizsgálást igénylő" minta szerint (nem igazolt) pozitívval?
Normális válaszokat előre is köszönöm!
10
Az a baj, hogy a lábtörés nem fertőző.
11: Egy kamuvírussal sem lehet megfertőződni.
#12: Azon gondolkodom, ha kamu vírus, akkor nekem mitől ment el a szaglásom egy hétre? 48 éves vagyok, sokszor volt légúti nyavalyás, de soha nem ment el a szaglásom...
A lányomnak meg fertőzés után (ja, neki is volt szaglásvesztése) két hónappal fantomszaglása lett, és a fül-orr-gégész nem talált semmilyen eltérést.
Lehet, 21 évesen valami neurológiai problémája volt, ami magától elmúlt???
Akkor szerinted is kitaláció, csak a film kedvéért rendezték így, igaz? Vagy ellátatlannak látod őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!