Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megmagyarázná valaki?

Megmagyarázná valaki?

Figyelt kérdés
Már több embertől olvastam, hogy lázasak, köhögnek, teszteltetik magukat emiatt, és az első teszt negativ. Ezek után miért kell még egy teszt? Addig teszteltek valakit, amig nem lesz végre pozitiv? Minek 2 teszt ha eleve negativ az első? Tehát nem korona hanem megfázás, vagy hiába tagadják, influenza. Minek kell 2 teszt?
2021. márc. 6. 21:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nekem sem volt tiszta hogy miert csak a negatiokat kell újra tesztelni. Eddig én sem értettem.
2021. márc. 7. 10:15
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
QvanyadatMDRTR: Qrvára okos vagy, tudjuk, csak te tudhatsz, mindenkinél mindent jobban. Menj is be a vackodba és zárd be magad örökre, rettegjél amennyire csak tudsz, és vágd el a netkábelt is, mert nem vagyunk kíváncsiak az észosztásodra. Egymillió példa van rá, hogy miért lehet fals pozitív egy teszt, a teszt feltalálója is elmondta amíg él, hogy ilyen célra nem alkalmasak a tesztek, ennek ellenére használják. Nem véletlenül van megadva a teszteknél is, hogy mekkora a pontossága, mind fals pozitív, mind fals negatív esetlekben. Amúgy meg ha többet melegítik a mintát, mint a normális, több lesz a fals pozitív is. Pont ezzel csalnak most is. Ráadásul attól, hogy valakiben volt vagy maradt még egy szaporodásképtelen vírusmaradék és emiatt pozitív lesz a tesztje, még nem fertőz, ő maga sem lesz beteg és senki más sem a környezetében.
2021. márc. 7. 11:02
 13/17 QvanyadatMDRTR ***** válasza:
55%

HMM 12-es :D érdekes komment. Csak nem az van, hogy a nem létező igazad híjján elfogytak a normális érveid és nem tudsz mit csinálni csak idegbetegeskedni és ugatni? :D érdekes.

Végig sem olvasom, mert baromság, hogy azt mondod baromságot írok, mikor egy pozitív csak egy esetben pozitív. Nincs min vitázni sajnos. És hogy a rettegés hogy jön ide azt végképp nem értem. vagyis de, értem mostmár, hogy egy covid tagadó gyökér vagy és ezért azt híreszteled létezik fals pozitív, mert szerinted összeesküvéselmélet az egész járvány és csak kitsalálják a fals pozitív teszteket. Na ez meg akkor a másik ok, amiért fölös vitázni veled, mivel nincsen agyad, ha ezeket vallod. Senki nem mondta hogy félek hogy hoyg állok a covidhoz, csak leírtam a tesztek működését, erre egyből ezzel jössz mert ennyi agyad van, hogy ezzel támadsz :D Kedves kérdező, és mindenki a világon: látjátok, ennyire szavahihető ez az okos :)

Na cs

2021. márc. 7. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Birkákkal felelsleges vitatkozni. Ezermillió példa van fals pozitívra. Anno csináltak tesztet, banánra, motorolajra, üdítőre, stb, azok is pozitívak lettek. Elon Musk egyszer csinált négy tesztet, kettő pozitív lett, kettő negatív. (Semmi baja nem volt.) De érdemes megnézni mít mondott anno a teszt feltalálója, ez a teszt erre a célra alkalmatlan, ráadásul a melegítések számával úgy manipulálható, ahogy akarják.
2021. márc. 7. 19:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor tessék, ezt szlávik mondta:

[link]

Lehet pozitív a teszt úgy, hogy tutira nem fertőzöl.

2021. márc. 7. 20:16
 16/17 anonim ***** válasza:
2021. márc. 7. 20:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Össze vissza beszélnek oltás kapcsán is. 60 felettiek nem kaphatnak kínait. Nekem az összes 60 feletti ismerősöm kínai oltást kapott. Mindenkit oltanak mindennel, és mindig azzal, ami éppen van.
2021. márc. 7. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!