Most akkor ilyen, hogy megfázás, meghűlés nem is létezik?
Figyelt kérdés
Ismerősöm azt mondja, ha valaki most lázas, köhög, az csakis covid lehet, mert más fertőzés nem terjedhet.
De olvasom a megfázást, kb hasonló tünetei vannak(mint nálam most is)
meg mindenkinél másként jelentkezik.
Valamelyik nap a melegben elmentem valahova egy szál pólóban, este értem vissza, amikor már elég hideg volt. Na azóta köhögök, lázam van kicsit.
2021. márc. 6. 09:20
2/8 anonim válasza:
Ha elmegy az íz- vagy szaglóérzéked, az BIZTOSAN a COVID19.
3/8 anonim válasza:
Van megfázás, de az nem a hidegtôl van, azt is egy vírus okozza. Viszont járvány idején minden covidra utaló tünetet covidként kell kezelni, amíg az ellenkezôje nem bizonyított. Tehát kerüld az embereket.
4/8 anonim válasza:
Most nincs olyan. Minden betegség eltünt, mert lett helyettük a covid. Ha egészségesnek érzed magad, az is a covid egyik tünete.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, most csináltam magamnak egy csipkebogyó teát, de olyan szr lett, hogy vallatni lehetne vele. Akkor érzem az ízeket. :)
2021. márc. 6. 13:49
6/8 anonim válasza:
Igen, de ha érzed az ízeket, az nem jelenti azt, hogy nem covid, erre ne alapozz.
7/8 anonim válasza:
Dehogynem létezik, és ugyanúgy sz*rnak rá, mint eddig.
8/8 anonim válasza:
Steven80:
Akkor én úgy 10-15 évvel megelőztem a Covidot, mert nem egy alkalommal fordult elő, hogy megfáztam, és sem ízt, sem szagot nem éreztem. Főzésnél pl. a gyerekeket kellett megkérnem, hogy kóstolják meg az ételt, olyan-e, mint szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!