Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most akkor ilyen, hogy megfázá...

Most akkor ilyen, hogy megfázás, meghűlés nem is létezik?

Figyelt kérdés

Ismerősöm azt mondja, ha valaki most lázas, köhög, az csakis covid lehet, mert más fertőzés nem terjedhet.

De olvasom a megfázást, kb hasonló tünetei vannak(mint nálam most is)

meg mindenkinél másként jelentkezik.

Valamelyik nap a melegben elmentem valahova egy szál pólóban, este értem vissza, amikor már elég hideg volt. Na azóta köhögök, lázam van kicsit.

2021. márc. 6. 09:20
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
az ismerősöd hülye
2021. márc. 6. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Ha elmegy az íz- vagy szaglóérzéked, az BIZTOSAN a COVID19.
2021. márc. 6. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Van megfázás, de az nem a hidegtôl van, azt is egy vírus okozza. Viszont járvány idején minden covidra utaló tünetet covidként kell kezelni, amíg az ellenkezôje nem bizonyított. Tehát kerüld az embereket.
2021. márc. 6. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Most nincs olyan. Minden betegség eltünt, mert lett helyettük a covid. Ha egészségesnek érzed magad, az is a covid egyik tünete.
2021. márc. 6. 13:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, most csináltam magamnak egy csipkebogyó teát, de olyan szr lett, hogy vallatni lehetne vele. Akkor érzem az ízeket. :)
2021. márc. 6. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Igen, de ha érzed az ízeket, az nem jelenti azt, hogy nem covid, erre ne alapozz.
2021. márc. 6. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Dehogynem létezik, és ugyanúgy sz*rnak rá, mint eddig.
2021. márc. 6. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Steven80:

Akkor én úgy 10-15 évvel megelőztem a Covidot, mert nem egy alkalommal fordult elő, hogy megfáztam, és sem ízt, sem szagot nem éreztem. Főzésnél pl. a gyerekeket kellett megkérnem, hogy kóstolják meg az ételt, olyan-e, mint szokott lenni.

2021. márc. 7. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!