Fiatalok! Ti is várjátok már, hogy beoltsanak titeket? Nektek is ekörül forog a családi beszélgetés az elmúlt hónapokban?
Figyelt kérdés
Engem maga a jarvany nem erdekel,2x atestem rajta, szuleim is, akik bár 60 alattiak, már megkapták az oltást. Viszont tisztában vagyok vele, hogy oltás nélkül nem térünk vissza a normalitáson. Sok múlik majd rajtunk is fiatalokon, hogy be vagyunk-e oltva.
26/F
2021. márc. 4. 22:47
11/38 anonim válasza:
Nem. Mi nem vagyunk rendszer-birkák. És egyébként is megmondták, hogy nem tudnak semmit, nem lesz utána se nyitás, szóval kár hlyíteni az ifjúságot. De remélem, nekik is van eszük,hogy átlássák a dolgokat.
12/38 A kérdező kommentje:
Koszi a lebirkazast. Elegge liberalis gondolkodasu vagyok. De azt belatom, hogy nem erjuk el a 60-80%-os atoltottsagot, akkor evekig tartanak majd a lezarasok. Bár ami most vanxaz eleg nagy katyvasz. Szuleim be vannak oltva, megsem latogathatnak meg kulfoldon.
2021. márc. 5. 10:34
13/38 anonim válasza:
Az összes politikust börtönbe kellene zárni, akkor azonnal véget érne ez a kamujárvány.
14/38 anonim válasza:
#13: ha beoltanak, akkor sem leszel szabad.. Látod, a szüleid sem jöhetnek.
15/38 anonim válasza:
A 60-80%-ot nem is fogjuk elérni soha 🤷♂️ annyi birka nincs az országban.
16/38 anonim válasza:
Birka az aki nem oltatja magát.
17/38 anonim válasza:
A 60%-ot biztosan nem érjük el. Már a portfólió is cikkezett róla mainstream portáltol nem várt módon hogy pl az USA-ban ahol már ehhez bőven van elég oltás is meg a rendszer se egy katyvasz ott sem tudják elérni mert a legtöbb államban 40-50% aki egyáltalán elgondolkodott azon hogy oltasson. Európa sem sokkal "jobb". (mondjuk azóta leszedték a cikket... Vajon miért?")
18/38 anonim válasza:
Ápoló vagyok, már megkaptam, nem éreztem semmi kellemetlent. Aki meg birkázott annak elmondom, hogy nem vagyok fideszes, nem ezért akartam magam beoltatni. Nem kellene ebből politikát csinálni!
19/38 anonim válasza:
Persze. Az a birka aki oltásellenes.
20/38 A kérdező kommentje:
En nem birkazok le senkit, csak kerdezem h aki nem tervez oltatni, az innentol kezdve utaxni, fesztivalozni sem tervez?
2021. márc. 5. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!