Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi történt volna, ha 25-30...

Mi történt volna, ha 25-30 évvel előbb jön a koronavírus-járvány?

Figyelt kérdés

Se ilyen fejlett orvostudomány hogy kifejlesszék ilyen hamar az oltást, telefonon kívül semmi home office lehetőség, stb.

Mi lett volna?

2021. márc. 4. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Semmit nem tudnánk róla, max a híradóban egy kóbor hír lenne. Nem volt se net, se okostelefon, és a média is jóval szelídebb volt akkoriban. Nem lett volna se pánik, se lezárások, mindenki influenzának gondolta volna. Én emlékszek olyanra, hogy bezárták az iskolákat, mert a gyerekek 70%-a influenzás volt, de abból se csináltak cirkuszt. Amikor elég számú gyerek meggyógyult, akkor újra kinyitottak és kész.
2021. márc. 4. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Valoszinuleg jobb lett volna, mint anno a spanyolnatha, de szivtunk volna az biztos. De: lehet ennyire gyorsan nem terjedt volna mivel kevesebben utaztak (bar mar akkor is boven volt nemzetkozi repules)
2021. márc. 4. 13:11
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 Ez igaz, bár már akkor is voltak bőven repülőjáratok, sőt akkorian szinte úgy szállhatott fel az ember mint a buszra, kb mindenféle ellenőrzés nélkül.
2021. márc. 4. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
Igaz, talan fapadosok Europan belul nem voltak, de elterjedt volna anelkul is. Gondolom ugyan ugy lezarasok+maszk lenne, csak nem 1-2 evig hanem tovabb. #2
2021. márc. 4. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Semmi. Észre sem vettük volna a szokásos influenzák közt.
2021. márc. 4. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Biztos nem vettuk volna eszre, lezarasokkal +10000 halott tavaly az elmult 5 evhez kepest, lezarasok meg maszk nelkul biztos eszre se vettuk volna a ketszer annyit:)
2021. márc. 4. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 18 éve érettségiztem. Akkor is volt egy hasonló járvány Kínában (naplót írtam abban az évben, és a híradóban volt róla szó, a naplómban megemlítettem, tavaly pont a kezembe akadt, és beleolvastam, mit írtam 18 évesen), viszont hozzánk nem jutott el. Sokkal kevesebben utazgattak, és az internet is még betárcsázós volt, akinek volt, és nem volt ennyi információ rajta, mint most, közösségi oldalak sehol nem voltak.
2021. márc. 4. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi jó. 30 évvel ezelőtt (1991) teljesen más volt a technika, még a mobiltelefonok és a számítógép sem volt elterjedve, az internet pedig pláne.

Sokkal lassabb lett volna a reagálás, ugyanakkor talán terjedni is lassabban terjed, mert a közlekedés sem volt ennyire gyors.

2021. márc. 20. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!