Nem gondoljátok, hogy többen oltakoznának, ha nem erőltetnék ennyire, és nem zsarolnának minket vele?
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele, hogy beoltatnám magam, ha nem erőltetnék ennyire és nem erőből, fenyegetéssel tenék. Ha azt mondanák, hogy aki akar oltsa be magát, aki meg nem az ne, de nem lesz oltási könyv, nem lesz semmi, amivel több jogom lesz, utazhat mindenki, csak javasoljuk, mert ezért és ezért hasznos, akkor felvenném az oltást, de így elveszett a hitelesség. Nincs bizalmam, mert gyanússá vált az egész. Nem az oltásban nem hiszek, hanem a politikusokban, akik ennyire erőltetik. Ha tényleg ennyire veszélyes a covid, akkor nem kellene erőszakkal, zsarolással belenyomni az emberekbe az oltást, mert maguk akarnák. Szóval ami miatt nem akarok oltakozni, az a politikusok hitelességének nulla szintje. Az ember elkezd gondolkodni, hogy vajon miért teszik mindezt? Erre persze rájátszanak a különféle összesküvés elméletek, amelyeknek rettentő jó táptalajt biztosítanak az erőszakor intézkedések, a fenyegetőzések, az erőből való politikzálás és az ellentmondások tömkelege, amivel szerintem pont az ellenkező hatást érik el.2021. márc. 4. 11:07
12/21 anonim válasza:
#14 Nyomhatod a birkás phaszságaidat, de attól még nekem van némi rálátásom a dolgokra, szóval annyira nem fog meghatni :)
13/21 anonim válasza:
15# Én kezdtem a birkázást, nem véletlen, hogy mások is így vélekednek az ilyen megvezethető emberkékről.
Ne (b)égess! XD
14/21 anonim válasza:
Mondom, nyomasd csak, sok mindenen nem változatat.
16/21 anonim válasza:
18# Legalább könnyen, érvelés nélkül megválaszolja, amint megkérdezik, hogy beoltatja-e magát: “beee, beee!” XD 🐏
17/21 A kérdező kommentje:
#12: Pont tegnap mondta a barátnőm, aki egészségügyis, hogy ők a Covid miatt kaptak fejenként 100.000 forintot, csak úgy. Nem tudom, hogy más mennyit kapott, de mi ez, ha nem megvétel? Arról meg nem is beszéljünk, hogy az orvosok miket kapnak a gyógyszergyártóktól. Még belegondolni is rossz, hogy mi alapján kezelnek minket.
2021. márc. 6. 11:00
18/21 anonim válasza:
Kérdező! Csak úgy megdobták egy százassal? Mit mondtak pontosan, miért kapja?
19/21 A kérdező kommentje:
#10: Igazad van, s mivel a kérdéseidre mind nem a válasz, sikerült döntenem, felesleges lenne oltakoznom, tehát most már biztos nem megyek.
2021. márc. 7. 09:04
20/21 A kérdező kommentje:
#18: A covid miatt kapta. Pedig ő nem is találkozik covidosokkal. Sőt, szinte semmi munkájuk sincs most, szinte üres a kórház. Még a covid osztályon is alig vannak, pedig azt mondják, most nagyon megugrott a fertőzöttek száma. Nem is értem én sem. Csak gynús, hogy mi szükség van erre.
2021. márc. 7. 09:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!