A korlátozások, az oltások, a maszk ellenére is növekszik a fertőzöttek száma? Nem lehet hogy pont azért mert az immunrendszert a túlzó hiigénia, a másokkal nem találkozás gyengíti le?
Szerintem nem csoda, hogy növekszik.
Korlátozások: átgondolatlanok, pl. este 9-kor nem mehetek sétálni a párommal a faluban, vagy nem ihatok meg egy teát a kávézó kerthelyiségében, de a szupermarketekben nincs korlátozva a vásárlók száma és tömeg van, a vonaton tömeg van...
Oltások: még elhanyagolható részét oltották csak be a társadalomnak.
Maszk: sokan nem hordják, vagy nem megfelelően.
Így nem csoda, hogy ezek nem tudják meggátolni a terjedést. Életszerűbb, átgondoltabb szabályok kellenének, és azokat be is kéne tartatni.
Fura, én az Egyesült Államokat és Izraelt nézegettem, mindkét helyen jól alakul a helyzet a tömeges oltással együtt.
Hol romlik annak ellenére, hogy nagy embertömegeket oltottak már be?
De pontosan ezért. Csak a rettegők ezt nem fogják fel, holott már számtalan esetben bebizonyosodott és sokat gondolkodni sem kell hozzá, ha az immunrendszert szabadságra küldjük, akkor nem lesz ami megvédjen minket. Olyan ez, mint a sport, ha nem edzel egy ideig, csak tunyulsz, akkor utána már nem fogod tudni felemelni azt a súlyt, amit előtte fel tudtál.
Arról nem is beszélve, hogy a maszkban megtelepszenek a baktériumok és bizony a betegek többsége bakteriális tüdőgyulladásban szenved, a covidot bőven túlélné, de ezt meg már nem biztos.
A félelmet kihagytad, kérdező. A félelem gyengíti az egyik legjobban az immunrendszert. És az elmúlt egy évben a propaganda, a politikusok csak a félelmet nyomják le az embereken, már akin tudják.
Itt van erről egy rövid videó: https://www.youtube.com/watch?v=W_-F9rRJyhM&feature=emb_titl..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!