Aranyér műtét nem okoz komplikációkat, fertőzéseket, rákot a későbbiekben?
Figyelt kérdés
Anyám ezzel rémisztget. Mit kiderült, örököltem a hajlamot, 3 éve küzdök. Megütessem magam, nem lesz belőle baj ksőbb/évek múlva?
Akiknek már volt aranyér műtéte - megéri? Kiújulhat?
2021. márc. 2. 16:18
1/7 anonim válasza:
Anyad h*lye, mar bocsanat. Ha annyira zavar az aranyered, muttesd meg. Magatol biztosan nem lesz jobb (sot).
2/7 A kérdező kommentje:
Neked volt műtéted vagy csak okoskodsz?
2021. márc. 2. 16:53
3/7 anonim válasza:
Igen. A műtétek célja a komplikáció, fertőzés, és a rák kialakítása a későbbiekben.
Anyukád orvos? Vagy tapasztalatból beszél? Műtötték, és komplikáció volt, majd elfertőződött, és a végén rákos lett?
Ideje elköltöznöd otthonról.
4/7 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, bzmeg és igen, egy közeli rokonom ebben halt meg.
2021. márc. 2. 18:53
5/7 anonim válasza:
Szexuáld meg te.
Aranyér mütétbe még senki nem halt bele.
Volt ott más előzetes probléma is.
6/7 anonim válasza:
ararnyérben nem lehet meghalni
akkor müttesd meg ha 3-4. stádiumu jó ember
ha külső lézer ha belső ligatúra v hal rar mütétet kérj
nem fertőzödik el a saját sz@rodtól
7/7 anonim válasza:
Végül megműtetted magad? Én is korodbeli vagyok, 17 éves koromban jelentkezett először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!