Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A COVID19 elleni mRNS és...

A COVID19 elleni mRNS és vektorvakcináknak mik lehetnek a lehetséges hoszabb távú mellékhatásai?

Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 20:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Elég nehéz lett volna hosszútávú kísérleteket folytatni egy olyan dologgal, ami nem rég óta létezik :D Mégis mi okozna rákot, allergiát etc-t, amiket említ egy szimpla mRNS-ben, ami an blok a sejtműködés alapjául szolgálnak? Tudod te egyáltalán mi az?
2021. febr. 27. 23:37
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

gyerekek, vízivást hasonlítotok össze oltással?? ne máááár, direkt $zopattok, ennyire h.lyék nem lehettek :D

"In animal studies, after mRNA injections have been administered to cats, when the virus arrived once again into the body, it arrived like a Trojan Horse, undetected by the cats’ own immune system. The virus multiplied unchallenged and all animals involved in the experiment died from various causes... but they didn’t die of the “vaccine”. What they died from what used to be called “immune enhancement” and now they call it “antibody dependent enhancement” (ADE).

Here’s what happens:

They make the mRNA and you get the “vaccine” and you do fine. Now, you challenge the animal with the virus that you are supposed to be immunizing against.

So when they challenged those cats with SARS [a.k.a. SARS-CoV-1, is a coronavirus species], instead of killing the virus or weakening it... the virus replicated without checking and killed the cat with overwhelming sepsis and cardiac failure. And that [also] happened in ferrets... Ferrets were used in the MERS trials."

2021. febr. 28. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó nem játsz már az .idiótát, szerintem erre az óvodás szintre itt senki sem kíváncsi
2021. febr. 28. 00:15
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
#13 Nem játsza... :D
2021. febr. 28. 00:21
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
ovodás szint? nem is érted amit bemásoltam angolul, ugye?
2021. febr. 28. 01:49
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
De, tökéletesen értem az angol nyelvet, de veled ellentétben nem csak el tudom olvasni, hanem értelmezni is tudom, hisz biológus létemre elég alaposan ismerem ezen fogalmak jelentését, amiket gondolom te nem is értesz, csak másolgatod ide be a h.lye szövegeid :D Attól, hogy valami angolul van írva, nem hiszi el mindenki, 2021-et írunk, ezt próbáltad volna 50 évvel ezelőtt. Mellesleg egy tudományos cikket egészében kell értelmezni és nem árt előtte megnézni, hogy hányan idéztek belőle például, mert ha ez 0, akkor a cikk egy hulladék.
2021. febr. 28. 09:09
 17/18 anonim ***** válasza:
21%

Nagyon meggyőző az angolnyelvű szövegeid!

Kár, hogy semmi forrást nem linkeltél. Egy fórumra én is kiírhatok bármit.

2021. febr. 28. 22:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Dr. Lee Merritt-től volt az angol rész. Videóban hangzott el, azért nem linkeltem. Amúgy ő az: [link]
2021. márc. 1. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!