Melyik gyógyszertárban és mennyiért lehet kapni Pfizer COVID-19 mRNS védőoltást?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 12:14
2/14 anonim válasza:
Nem lehet kapni, kizárólag a kormányon keresztül lehet, feliratkozás után.
4/14 A kérdező kommentje:
De ha én AKAROK oltást akkor hogy tudok szerezni.. jogom van hozzá piacgazdaságban élünk.. jogom van venni terméket
2021. febr. 9. 12:33
5/14 anonim válasza:
Kapcsolatokon keresztül lehet vásárolni, viszont nem gyógyszertárakban, tehát nem a legális formájában. Legnagyobb eséllyel külföldről. Mi is így szereztünk ivermectint (nálunk még nem kezelnek ezzel a gyógyszerrel, még nem engedélyezték).
6/14 anonim válasza:
"De ha én AKAROK oltást akkor hogy tudok szerezni.. jogom van hozzá piacgazdaságban élünk.. jogom van venni terméket"
Regisztrálsz.
Piacgazdaságban pedig bármilyen terméket vehetsz, ami kereskedelmi forgalomban van.
A vakcina, még nincs.
7/14 anonim válasza:
Te most csak direkt provokálsz kérdező?
8/14 anonim válasza:
7, mi ezen a provokáció? Csak nem naprakész a csóka.
Egyébként én is szívesen fizetnék azért, hogy soron kívül kaphassunk.
9/14 anonim válasza:
Pfizert sajnos nem fogsz patikában mivel a gyártó megmondta, hogy magánba nem fognak eladni első körben. Hogy melyik gyártó fog az még kérdéses. Mondjuk én is inkább fizetnék érte minthogy majd oroszt meg kínait adnak államiban.
10/14 Gebrie válasza:
Itthon nics kereskedelmi fórgalomban egyiksem! Ha sorra kerülsz ill. ismerettségi alapon bármikór "oltakozhatsz":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!