Ha egy embernek hosszabbodik a karantén, akkor mindenkinek vagy csak neki?
Figyelt kérdés
Ha egy család karanténban van, és egy ember még nem érzi jól magát, akkor mindenkinek otthon kell tovább maradnia, vagy csak az illetőnek?
Illetve ilyenkor hány nappal hosszabbítanak?
Én úgy gondolnám, hogy aki tünetmentes, lejárt neki a 10 nap is, az mehet, de javítsatok ki, ha nem.
2021. febr. 22. 12:45
1/2 anonim válasza:
ha en tudok olyanrol ahol egyutt elnek 2en es az egyiknek pozitiv tesztje van de a masik ugyanugy kijarkal azt hol tudom jelenteni?
2/2 A kérdező kommentje:
Én is ezért kérdeztem, mert mifelénk is elég gyakori, hogy pl a tanár férje koronás, a tanár meg ugyanúgy bejárkál az iskolába tanítani, vagy a másik épp a falut járja, holott pozitív a vele elő személy..
2021. febr. 24. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!