83 évesként melyik vakcinát kapom meg?
Figyelt kérdés
Sinopharm vagy Pfizer/Moderna?2021. febr. 20. 17:52
11/14 anonim válasza:
A 6. válaszoló bizonyára csak ironizált.
12/14 anonim válasza:
Az azért elég bosszantó, hogy aki akar, az sem tud oltatni mert egyszerűen nincs elég oltóanyag! Én is regisztráltam mint krónikus beteg, és felhívtam az orvosomat, ott van a rendszerben a kérelmem, de nem tud oltani mert nincs oltóanyag. Ugye krónikus betegek csak az Astra zeneca oltást kaphatják. Felháborító, hogy ennyit kell várni. Kedves kérdező! Ön hogyan hogy még nem kapta meg? Hiszen az idősebbeket az elsők között oltották.
13/14 anonim válasza:
A fiatalítóst, Orbán Viktor miniszterelnök úr személyes ajánlásával az MSZMP Kp kábé aláírásával.
14/14 anonim válasza:
Azért az elismerése méltó, hogy valaki 83 évesen használja a netet.✔✌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!