Ennyire sok buta tájékozatlan ember hogy lehet? Covid vs vakcina.
Valaki komolyan jobban fél az oltás hosszútávú mellékhatásátől, mint a vírusfertőzés rövid és hosszútávú hatásától?? Szerintük egy vírus bizonyos része önmagában veszélyesebb lehet mint az vírus egésze? Ennyire buta tudatlan emberek osztják az észt, és közben akár gyógyszerész diplomával adják alájuk a lovat, kihasználva és majd pénzzé téve az emberi butaságot? És ezt hagyni kell? Az ilyeneket nem lehetne leültetni??
Lassan attól tartok visszajutunk a sötét középkorba. Az emberek 20-30% retteg egy sz.ros oltástól...
30 as te meg miről beszélsz?
Ugyanúgy tud fertőzni az is aki be van oltva szóval ennyit ér ez .Ha szedsz D vitamint meg immunrendszer erősítőket akkor már te kialakitottad magadnak az oltást és annak nincs akkora kockázata.
Különben meg úgy bírom az olyan embereket mint te,én nem mondom azt hogy ne oltasd be magad de akkor te se mond legyszi azt hogy én oltassam be magam és erre ne kényszeríts senkit,ha ennyire félsz meg ennyire beetetett a tv,média akkor oltasd be magad így több esélyünk van hogy visszakapjuk a normális életünket a felfújt okos vírus miatt
Azt is nagyon bírom amikor azzal a szöveggel jönnek hogy "100 an haltak meg covidban" Ennyi erővel napi 100 an halnak meg rákba vagy más betegségekben.Aki meg tényleg elkapta és abba halt meg annak valószínű hogy már volt más betegsége csak tudott vagy nem tudott róla.
Az meg csak egy statisztika akinek kimutatták hogy covidos a halála előtt a 60-40% pontosságos tesztekkel,az már covidban halt meg,lehet van pár eset amikor nem így van,én nem azt mondtam hogy nincs vírus csak nagyon fel van fujva az egész,ennek az egésznek csak a gazdaság ujrainditása a cél az emberek megfélemlitésével,rabszolgasággá tételével háború nélkül ami nagyon bevállt,a sok birka miatt mint te de ezt sajna úgy sem érted meg mert te is az vagy
A novemberi statisztikáig a világon a 10 milliárd emberből 1,45 millióan haltak meg covidban úgy hogy még nem is biztos hogy az miatt halt meg mindenki mert lehet csak ráhuzták a covidos a 60-40% os tesztekkel,félrediagnoztizálták vagy már volt más betegsége csak nem tudott róla és a covid fejezte be,meg van olyan is amikor tényleg ez vitte el.Akkor miről beszélünk?Tudod te mennyien halnak meg a világon más betegségben?
"Az összes haláleseten belül a legtöbben, 17,8 millióan szív, vagy keringési betegségben halnak meg, 9,5 millióan rákban, 6 és félmillióan pedig légzőszervi betegségekben, ebből 2,5 millió a tüdőgyulladás."
És akkor nincs felfujva a covid meg félni kell tőle mi?
Különben meg abba nem gondoltál bele hogy mennyien halnak meg ez miatt pl öngyilkosságban,depresszióban például,vagy az miatt hogy nem kaptak megfelelő ellátást vagy félrediagnosztizálják őket covidosnak miközben nem is az a bajuk?
Az hogy mennyien veszítették el az állásukat mondjuk a vendéglátóiparban,és mennyien mentek csödbe ez miatt miközben a bevásárlóközpontokban ott tömörülnek az emberek a "másfél méteres távolságot" betartva?Akkor miről beszélünk?
Kérlek ha ennyire félsz vagy idős vagy és betetetett téged a tv,média akkor zárkozz el,a világtól,oltasd be magad ha megnyugtat de más embert ne kényszeríts arra hogy ő is azt tegye amit te és hagyd hogy éljék a normális életüket.
Éveket,hol élsz?millióan halnak meg más betegségekben mégsem csinálnak belőle nagy ügyet,akkor miről beszélünk,egyszer mindenki meghal,elég szomorú hogy nem sikerült értelmezni amit irtam.
Ha félsz zárkozz be meg az idősek is és ne menj sehova de hagyd élni a normális embereket
Ennyi erővel a több 300 ember aki ma meghal a covidon kívül az is élhetett volna több éveket ha nem lett volna mondjuk daganatos betegség és sorolhatnám,de sajnos ezek vannak,mert ilyen az ilyen az élet
Sajnalom ha nem tudod atgondolni amit írtam és nem fogod fel te is,akkor nagy gondok vannak nálad,ugyanis valószínű te már a média és a tv rabszolgája vagy,megfertoztek téged is,inkább a médiavírussal
Miert lenne megalapozatlan hazugság amit írtam?az adatokat hivatalos oldalakról szettem és sajnos ez az igazság,a koronavirus csak egy töredéke a halálozási arányoknak tehát fel van fújva az egész,ugyanis még ha igaz is lenne hogy covidba haltak meg a 8 milliárd emberből 1,4 millióan akkor is nagyon csekély szám amennyi az ember nepepessegszámához képest.Már leírtam az okokat hogy miért megy le még abból az adatból,olvasd el ha meg nem tudsz már gondolkodni ez téren akkor sajnállak.
Inkabb az a megalapozatlan butaság amit te írsz.
De sebaj akkor zarkozz be a négy fal közé de a normális embereket ne kényszerítsd hogy ugyanazt tegyek mint te.
Kedves kérdező!
Mivel nem vagyok virológus/szakértő a témában, az oltással kapcsolatos döntésem pedig csakis rám tartozik, a kérdésedre érdemben nem tudok válaszolni. Viszont a kérdésedre had reagáljak.
Bírálod az embereket akik különböző okokból nem akarják beoltatni magukat. Butának nevezed őket, a gyógyszerészeket még rágalmazod is, hogy "pénzzé akarják tenni az emberi butaságot", csak azért mert nem értenek egyet veled. Jóember! Egy olyan vírusról beszélünk, ami eddig nagyon sok különböző tünetet, lefolyást, következményt produkált. Nincs hivatalos tudományos magyarázat. Elkészítettek a gyógyítására egy vakcinát, aminek egyelőre nem ismerjük biztosra a hatékonyságát, az esetleges következményeit. Hiszen a szakemberek is mind mást mondanak. Senki nem ismeri a teljes igazságot, mindenkinek csak a maga meggyőződése van. És akkor Te feljössz gyakori kérdésekre a saját meggyőződéseddel, és butának titulálod azokat az (akár diplomás) embereket, akik nem értenek egyet veled. Na ez a butaság, de nevezhetném bunkó, alpári, felfuvalkodott seggfejségnek is.
Miért nem lehet örülni annak, aki beolttatja magát, aki betartja a korlátozásokat és mindent megtesz, hogy hamarabb vége legyen a pandémiának és egyszerűen elfogadni azt, akinek más a meggyőződése? Egy fokkal nem vagy jobb, kedves kérdező azoknál, akik nem hogy nem olttatják be magukat, de egyenesen vírustagadók.
Élni és élni hagyni.
Ugyanúgy tud fertőzni az is aki be van oltva szóval ennyit ér ez.
Nem, nem ugyanúgy. Egy 50%-os vakcina a felére csökkenti a fertőzés esélyét. Egy 80%-os az ötödére. Egy 90%-os a tizedére.
"Ezt a gyógyszert feltételesen hagyták jóvá a III. fázisú klinikai vizsgálatok adatai
alapján. A védőhatásra vonatkozó értékeléshez a végső adatok egyelőre nem állnak
rendelkezésre, a hatásosság és a biztonságosság még további ellenőrzésre szorul."
Ez konkrétan a kínai vakcina tájékoztatójában van. Gondolom van akinek ez nem hozza meg az oltáshoz a kedvét.
"Szerintük egy vírus bizonyos része önmagában veszélyesebb lehet mint az vírus egésze?"
Mi a veszélyesebb? A CO2 vagy a CO? ;)
Azon az egyszerű tényen kellene elgondolkozni az embereknek, hogy miért van az, hogy az orvosok, ápolók 95%+ -a beoltatta magát? Mert ők talán valamennyit konyítanak hozzá.
Olyan, mintha egy építészmérnökkel vitatkozna egy kőműves, hogy márpedig így/úgy kell csinálni egy épület alapzatát, hogy ne dőljön össze a ház.
#34-nek meg üzenem, hogy valóban nincs konszenzus, hogy melyik vakcina a legjobb, mennyire hatásos, kinek érdemes adni stb. de az összes szakértő egyetért abban, hogy bármilyen vakcina >>>>>>>>> elkapni a covidot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!