Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet valami komolyabb hátrány...

Lehet valami komolyabb hátrányom abból, ha kiveszik a mandulámat?

Figyelt kérdés

MANDULAKŐvel küszködök, amely köztudott, hogy rossz leheletet okoz, ami megkeseríti a szociális életem. 16 éves vagyok, fiú. Inkább bevállalok évente több megfázást, csak ne legyen ez a kellemetlenségem.

Ja és a mandulaköveim naponta termelődnek újra, a fogmosás nem segít. Nincs valami jó idegrendszerem se.

2021. febr. 17. 19:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sós vízzel kenem/nyomom a manduláimat meg használok irrigátort nem volt azóta egy sem mióta rendszeresen tisztítom.

Amúgy ha van mandulaköved maga a mandulád is büdös (szóval ha végigdörzsölöd a manduláidat egy vattapálcával és büdös, akkor biztosan van köved).

AZ ÖNVIZSGÁLAT KÖZBEN MEGSÉRÜLHETSZ, VAGY IDEGEN TÁRGYAT NYELHETSZ LE, A BALESETEIDÉRT NEM VÁLLALOK FELELŐSSÉGET.

Nézz 1-2 mandulakő eltávolítós videót, vagy kerdezd meg az orvosodat több információért.

Egyébként van már lézeres kriptacsörrentő eljárás, ha nem akarsz várni de a szüleid engedélye kell a műtéthez.

Azt is tudnod kell, hogy bár nagyon kicsi a valószínűsége de előfordulhat, hogy a mandulaműtét után is részben megmarad a probléma (az el nem távolított apró kis zugban felbukkan).

2021. febr. 22. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!