Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vajon miért kezdett el nőni...

Árokpart kérdése:

Vajon miért kezdett el nőni újra a szennyvízben a koronavírus örökítő anyag ha november 11-e óta semmit nem enyhítettünk a korlátozásokon?

Figyelt kérdés
Ráadásul továbbra is tél van és nincsen semmivel sem több társadalmi érintkezés még akaratunkon kívül sem. Meddig tarthat még nálunk a járvány olyan tekintetben, hogy rendes kerékvágásba olyant már nem is kérdezek, de legalább részlegesen mikor élhetjük legalább úgy az életünket mint november 11-e előtt. A nyarunk egyáltalán lesz legalább olyan mint tavaly?
2021. febr. 9. 22:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%

Jesszusom mennyi az elvakult politikai összeesküvés elmélet hívő...

Holott a válasz pofon egyszerű. Hallottál már az angol, dél-afrikai, brazil, japán mutációkról? Elérték hazánkat, ennyi történt. Nyugat-Európában már rég ott vannak, és máshol már sokkal hamarabb elkezdődött az örökítőanyag növekedés, illetve a harmadik hullám elindulása. Mi mint mindig késve de követjük Európa trendjét.

2021. febr. 10. 01:05
 12/21 anonim válasza:
84%
A szennyviz nem hiteles mert sok helyen a kertbe meg össze vissza szarnak...
2021. febr. 10. 01:55
 13/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
70%

Kedves kérdező, rendszeresen megkérdezed, én meg rendszeresen elmondom, hogy működnek a korlátozások, amit a számok is bizonyítanak. Az, hogy időnként van egy pozitív vagy negatív kiugrás, teljesen természetes, de az átlagot nem befolyásolja érdemben.

Aktív esetek száma:

november 08: 82 ezer

december 08: 175 ezer

január 08: 141 ezer

február 08: 83 ezer

2021. febr. 10. 05:39
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

6-os vagyok.

Kicsit pontosítanom kell, mert ahogy a 11-es is írja, így összeesküvés elméletnek tűnik.

Szóval a koncentráció lehet, hogy nőtt, akár a mutációk miatt, csak az a probléma, hogy 5000 féle ismert és valószínűleg több millió ismeretlen vírus van a világon, ezekkel élünk évszázadok óta. Ezek közül havonta ki lehet ragadni egyet és elkezdeni figyelni a koncentrációját, aztán rettegni tőle, mert nem ismerjük pontosan. Akiben megtalálják, arra rámondani, hogy azért halt meg, ellenszert fejleszteni, ostobaságokat kitalálni a "megállítására".

2021. febr. 10. 06:53
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a fertőzötteknek zacsiba kéne kakálni és rögtön postára adni az illetékeseknek. Ezáltal nem kellene szerencsétleneknek a szennyvízben túrkálni.
2021. febr. 10. 11:58
 16/21 valaki : ***** válasza:
75%
Tegnap voltam a sparban. Olyan ideges lettem, mert konkrétan nem tudtam megmozdulni az emberektől. Vettem egy zacsit, hogy szedjek bele almát, megfordulok és beleütközök valakibe. Arrébb mennék, de ott is. Az emberek meg háborognak, hogy jaj nem lehet elférni. Először csak maga a szitu bosszantott, aztán az jutott eszembe, hogy na, a nagy korlátozás. Azért étterembe nem lehet elmenni. El is hiszem, hogy emelkedik a fertőzöttek száma.
2021. febr. 10. 15:30
 17/21 anonim válasza:
100%
A sparba vigyázni kell. A fiam barátja ott hentes de azt mondta nehogy merjünk onnan venni valamit, mert "regnum húsüzem"vakítás ide vagy oda ő nem szivesen enne ott semmiből...-.
2021. febr. 10. 17:04
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Terjed a virulensebb új mutáns.
2021. febr. 10. 17:27
 19/21 anonim ***** válasza:
43%
De, a korlátozás segít. Kb 1%-ot. Hatalmas károk árán, ezért is teljesen felesleges.
2021. febr. 10. 20:49
 20/21 valaki : ***** válasza:
100%

16os vagyok

Köszönöm a jó tanácsot, én sparban húst, Tescoban tojást nem veszek :D nincs kedvem valamit elkapni :D

2021. febr. 11. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!