Vajon miért kezdett el nőni újra a szennyvízben a koronavírus örökítő anyag ha november 11-e óta semmit nem enyhítettünk a korlátozásokon?
Jesszusom mennyi az elvakult politikai összeesküvés elmélet hívő...
Holott a válasz pofon egyszerű. Hallottál már az angol, dél-afrikai, brazil, japán mutációkról? Elérték hazánkat, ennyi történt. Nyugat-Európában már rég ott vannak, és máshol már sokkal hamarabb elkezdődött az örökítőanyag növekedés, illetve a harmadik hullám elindulása. Mi mint mindig késve de követjük Európa trendjét.
Kedves kérdező, rendszeresen megkérdezed, én meg rendszeresen elmondom, hogy működnek a korlátozások, amit a számok is bizonyítanak. Az, hogy időnként van egy pozitív vagy negatív kiugrás, teljesen természetes, de az átlagot nem befolyásolja érdemben.
Aktív esetek száma:
november 08: 82 ezer
december 08: 175 ezer
január 08: 141 ezer
február 08: 83 ezer
6-os vagyok.
Kicsit pontosítanom kell, mert ahogy a 11-es is írja, így összeesküvés elméletnek tűnik.
Szóval a koncentráció lehet, hogy nőtt, akár a mutációk miatt, csak az a probléma, hogy 5000 féle ismert és valószínűleg több millió ismeretlen vírus van a világon, ezekkel élünk évszázadok óta. Ezek közül havonta ki lehet ragadni egyet és elkezdeni figyelni a koncentrációját, aztán rettegni tőle, mert nem ismerjük pontosan. Akiben megtalálják, arra rámondani, hogy azért halt meg, ellenszert fejleszteni, ostobaságokat kitalálni a "megállítására".
16os vagyok
Köszönöm a jó tanácsot, én sparban húst, Tescoban tojást nem veszek :D nincs kedvem valamit elkapni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!