Hogy lehet az hogy nem ismerek ekkora számok mellett egy halottat se?
Fiatalon a következő okok miatt érdemes oltani:
-Idős hozzátartozóid védelme
-Saját magad megvédése a Covid SZÖVŐDMÉNYEITŐL, ugyanis nem 1 olyan embert ismerek, aki fiatal egészséges, még a náthánál is enyhébb tünetekkel ment át rajta, azonban a szaglása és ízérzékelése október óta nem jött helyre. Másnak pl. vese problémái és magas fehérvérsejt számot okozott.
+1: Így lehet majd csak bulizni menni
Akkor ne oltass. Lesz még két év maradj otthon, remélem van rá anyagi tartalékod.
És oké, te nem vagy veszélyben, de a párod? Szüleid? Nagyszüleid?
Ezen kívül nem csak kétverzió van, hogy vagy meghalsz vagy minden marad a régiben.
Én nem a haláltól félek a korona kapcsán. Szép lassan megfulladni, érzéstelentítés mellett pocsék, de egyszer vége van.
20-30 évet sérült tüdővel, infartus után leélni rosszabb. 4-5 hónapra krónikusan legyengülni, olyan szintig, hogy nem vagy munkaképes? Még 2-3 év gazdasági mélyrepülés mert az ilyen idióták miatt nem lehet utcára menni?
Engem ez sokkal inkább elborzaszt.
Érdekes, hogy azt szűrted le a válaszokból, hogy alig haltak meg COVID-ban!
Én egy csomó embert fel tudnék sorolni, mivel kórházban dolgozom, csakhogy természetesen nem tehetem meg.
És annak a hozzászólónak is nagyon igaza van, aki azt írta, hogy addig kell oltatni, amíg nem alakul ki a vírusnak egy olyan mutációja, ami ellen nem véd az oltás. Sőt, sajnos az sem kizárt, hogy olyan mutáció jön létre, ami sokkal-sokkal halálosabb, mint a jelenlegi. Mert az lenne csak az igazi tragédia!
Biztos hallottál a spanyolnátháról, amibe épp a fiatalok haltak bele hatalmas számban! Az is egy mutáció eredménye volt.
Hát akkor jó oltást 19es.
Akkor oltass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!