Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A politika topic miért van...

A politika topic miért van tele járvanytagadókkal, konteósokkal?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..

Érdemes beleolvasni, borzasztó...

2021. febr. 7. 11:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
#10: Te tényleg teljesen hülye vagy. Úgy látszik hogy az agyvesztés is a covid mellékhatása.
2021. febr. 9. 09:41
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
#10: Ha neked ennyire mese az ami nekem saját tapasztalat, akkor én miért higgyem el, hogy a covid egy veszélyes betegség? Hazudoztok itt össze vissza mindent, hogy hányan meg milyen súlyosan betegetek meg, de miért higgyem én ezt el, amikor ti sem hiszitek el azt, ami valóban igaz a másik oldalon. Szóval ezek után ne várd tőlem, hogy egyetlen covid beteggel is együtt fogok érezni, vagy egyetlen covidnak álcázott halott után is egy csepp könnyet fogok hullatni, mert megérdemlitek a sorsotok! Ha ilyen szűklátókörő taplók vagytok, akkor tényleg jó is, hogy egy kicsit megritkít titeket valami, ami ezek után már nem is hiszem el, hogy az, amit mondtok róla.
2021. febr. 9. 09:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az oltottaknak kell félni a megritkulástól.. Szerencséjükre őket is mi fogjuk megvédeni közvetve. Nevetséges hogy hírtelen egy félelmetes veszélyes dolog lett egy szaros oltás xd
2021. febr. 9. 09:54
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem az oltással van a gond, hanem annak erőszakolásával. Őket meg nem kell megvédeni, mert annyira nem veszélyes ez a járvány, mint amekorára a sajtó felfújja. De nem is értem miért kell ebből ekkora ügyewt csinálni, hiszen aki beoltatja magát azt megvédi az oltás, aki meg nem az tudja hogy kockázatot vállal. Szerintük ez a kockázat kicsi, egyesek szerint az oltásénál is kisebb, ezért gondolják így. De a jelen helyzetben képtelenség tisztán látni, s hogy melyik oldalnak van igaza, az majd csak jópár év múlva fog kiderülni. Ezért sem szerencsés most egymásnak esni, alantas jelzőkkel illetni a másikat, mert ez még akkor sem vall intelligens emberre, ha az illetőnek netán igaza van.
2021. febr. 9. 12:36
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Senki sem hazudik, de te úgyis mindent jobban tudsz. Egy rendesen,csak hamarjàban előàllított valamiről te azt mondod, simán beadatnàd. Mindenkinek. Ez a diktatúra, kérdező. Fogalmunk sincs, meddig véd, mik a mellékhatások. Ez olyan, mintha ràmkényszerítenéd, igenis szednek Aszpirint, pedig nekem nem szabad, mert elvérzek. Kitűnő érdekel? Egy vörös minusz a statisztikàban. Viszont itthagyok egy gyereket, akinek nem lesz Édesanyja? Érted? Vagy annyira nem.....
2021. febr. 9. 14:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Meséld el már hogy milyen hátásmechanizmus alapján okozna évek múlva mellékhatást?? Ez egyáltalán nem jellemző az oltásoknál, a legtöbb folyamatosan szedett gyógyszernek is nagyobb jóval a veszélye. Az meg hogy a vírusnak egy része nagyobb kockázatú lehet mint az esetleg elkapott teljes egész ami a te legyőzésedre jött létre, az meg egyszerűen nevetséges és nonszensz..
2021. febr. 9. 18:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Egy társadalomban, meg valaki ne akarjon olyan kockázatot vállalni, hogy miatta terhelödjön az egészségügy, rohadhassunk továbbra is itthon, és teljesen gallyra menjen a gazdaság. Ha szinte mindenki ilyen felelőtlen gyermeteg módon gondolkodna, akkor az oltott emberek is ugyanúgy szívnának a korlátozások miatt miattatok
2021. febr. 9. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!