Lemossátok a csapot kézmosáskor?
Figyelt kérdés
Ha utcáról mentek be és kezet mostok - pl. a koronavírus miatt vagy csak alap higiéniai megfontolásból - a tekerős csap fogantyúját is lemossátok?
Tehát elsősorban az a csap érdekel, ami egy gomb/fogantyú eltekerésével nyílik és ezért jobban beszennyeződhet a nyitás során. Vagy nem zavar, ha tiszta kézzel újra megfogjátok?
2021. febr. 5. 14:57
11/21 anonim válasza:
Nem. Viszont ha láthatóan koszos lett a csap is, akkor igen.
12/21 anonim válasza:
A vírushiszti miatt nem mosom le, ennyire nem vagyok hipochonder.
13/21 anonim válasza:
Utcáról hová megyünk be? Saját házamba, ismerősöm házába vagy a plázába?
14/21 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! A csapokst, a kilincseket, a natelomat, mindent fertôtlenitek!
15/21 anonim válasza:
Vagy lemosom vagy papírtörlővel zárom el. Nyilván jobb lemosni.
Egyébként nem sok értelme van a kézmosásnak, ha utána megfogja az ember a csapot, amit előtte a koronavírusos kezével eltekert.:)
17/21 anonim válasza:
Én nagyon alapos vagyok, még az itt írt betűket is letörölgetem, mielőtt bepötyögöm, engem ne vádoljon meg senki, hogy terjesztem a vírust.
18/21 A kérdező kommentje:
Ami nem érdekel: ki nem tudja lenyomni a kilincset a könyökével, lábával, orrával stb. Ami nem érdekel: vírussal kapcsolatos indulatok. Ami érdekel: lemosod a csap tekerőjét kézmosáskor?
2021. febr. 9. 18:05
19/21 Angel3000 válasza:
Szia! Mindent le szoktam fertôtleniteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!