A koronavirus után 2 hónappal is lehetnek mellékhatások?
Figyelt kérdés
2 hónapja voltam covidos de meggyogyultam. Enyhe lefolyású volt szerencsémre. Viszont mostanában problémák vannak a szivemmel. Fáj ,szorit es berosszulok néha. Ez lehet a covud tól? Tudni illik régebben elegge stresszes voltam igy ez a rosszullét néha kijön de eddig a szivem nem fájt. Szerintetek?2021. jan. 31. 19:26
1/6 anonim válasza:
Páromnak hónapokig voltak ízületi fájdalmai a covid után.
Szóval lehet neked is.
2/6 Ypszilon1980 válasza:
Igen, ez lehetséges, pont egy mai műsorban beszéltek erről orvosok, jóval a gyógyulás után lehetnek ilyen szövődmények, kell kerülni a fizikai megerőltetéseket, ilyen munkát, stb., már ha lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ez nagy probléma akkor. Fizikai munkát végzek asztalos vagyok és ha bem megyek dolgozni kirugnak meg pénzem se lessz. Mindegy ,köszi a válaszokat akkor ezt kivizsgáltatom minnél hamarabb
2021. jan. 31. 19:50
4/6 anonim válasza:
Novemberben voltam Covidos, enyhe tüneteim voltak. Viszont a fertőzés óta szédülök. Egyensúlyszerv gyulladást állapított meg az orvos. Sajnos kb fél év a gyógyulási idő. Úgyhogy én már bármit el tudok képzelni erről a szemét vírusról. Vizsgáltasd ki magad, az a biztos.
5/6 anonim válasza:
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a molekuláris mimikri nagyon felerősíti az amúgy is népbetegségnek számító autoimmun spektrumot, amelyről a legtöbb érintett még csak nem is tudta eddig, hogy ő ilyennel "rendelkezik".
6/6 anonim válasza:
Szia, latom tobb mint egy eves a kerdesed, de erdeklodnek, hogy vegul kiderult e valami, elmultak e a tuneteid? Nekem is ugyanez van, enyhe covid utan 1-2 honapra gondok a szivemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!