Koronavírus elleni vakcináknak milyen mellékhatásai lehetnek?
Az RNS messenger-nek nincsen, mivel nem tartalmaz kórokozót.
Az oroszt és a kínait most fogják majd itthon tesztelni azokon akik beoltatják magukat.
Mindenkinek köszönöm!
Halál, allergia, bénulás, autizmus, erre hol van bizonyíték? Van bármi bizonyíték hogy valaha védőoltás okozott ilyet? Mi erről a véleményetek? Nem vagyok oltásellenes, de annyit hallom ezeket, hogy már nem tudom mit gondoljak.
Ha allergiásnak bizonyulsz rá, kaphatsz anaphylaxiás sokkot, ami orvosi segítség nélkül valóban lehet halálos, ezért kell még egy ideig az oltóponton maradni - de ehhez iszonyú pechesnek kell lenni.
Orvos családtagom egy hivatalos oldalon olvasott ideiglenes végtaggyengeségről, de ez is nagyon ritka. A belinkelt cikk is ír ideiglenes arcidegbénulásról, de ez is csak pár esetben fordult elő. Autizmusról még nem hallottam.
Jó ezekkel tisztában lenni, ha nagyon kicsi is az esély, én jobb szeretem az őszinteséget, mint azt hallgatni, hogy "100%-ig ártalmatlan", hiszen mindenki tudja, hogy ilyen nincs.
Az egyes oltóanyagok, illetve a vírusfertőzés kockázatait neked kell mérlegelned, a te tested, a te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!