Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet már valahol magán úton...

Lehet már valahol magán úton oltani magam kovid ellen?

Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 08:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
NEM lehet sehol magánúton oltani. Sok helyen megjelentek erről szóló átverések a neten, de ezekre figyelmeztettek is.
2021. jan. 31. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
11: [link]
2021. jan. 31. 23:13
 13/20 anonim ***** válasza:

@12 Köszi, én eddig ezzel nem találkoztam, csak kamu oldalakkal.

Bocsi, igazad van.

2021. jan. 31. 23:35
 14/20 anonim ***** válasza:

#13 Ezek egyelőre csak pénzt szednek be.

[link]

2021. jan. 31. 23:54
 15/20 anonim ***** válasza:
14: Aztán mikor megérkezik sorrendben mindenkit beoltanak és választhatsz is. Nem kell Kínaival oltatni vagy orosszal.... :). Államnál azt kapod. Amúgy meg megbízható. Már oltattam ott más ügyben.
2021. jan. 31. 23:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha meg lemondod vissza kapod a pénzed....
2021. jan. 31. 23:57
 17/20 anonim ***** válasza:

Na, kész vagyok:D

Én is a Gulyásos infóra gondoltam az elején.

Áh, mindegy is, annyira nem fontos, ha tényelegesen rendelkezésre áll majd magánkézben oltás, amit be lehet adatni, akkor úgyis lehozza valami hírportál, addig nem foglalkozom vele, mert csak összekavarodnak a dolgok.

2021. jan. 31. 23:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Jól felültetek aksmuoldalnak ti is :D Nem tudom mit nem lehet megérteni azon hogy ameddig a fél éve lrkötöttállami megrendeléseket sem tudják kiszolgálni a gyógyszergyártók nem tudnak a maszekoknak eladni. Majd ha jön a szputnyik rapid ami semmit nem ér azt veheted majd a sarki újságosnál is.
2021. jan. 31. 23:59
 19/20 anonim ***** válasza:
18: Úgyhogy más többet fizet. Azért. Szerinted Izrael miért kap előbb és többet? :).
2021. febr. 1. 00:26
 20/20 anonim ***** válasza:
De a vakcina gyártók is elrontották. Olyan üzletet tudnának csinálni és pluszba az egész világot 1 hónapon belül oltani. A gyártási licensz jogot kellene eladni és minden ország gyárthatná bizonyos mennyiségig.
2021. febr. 1. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!