Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ön beoltatná magát? És ha...

Ön beoltatná magát? És ha igen melyik oltással?

Figyelt kérdés

2021. jan. 24. 09:19
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
81%
Én sem tudom sajnálni a hülyéket ha meghalnak 🙃
2021. jan. 28. 09:20
 22/36 anonim ***** válasza:
71%
Ők tudják,Ő életük ennyi.Nem kell firtatni semmit sem.Ha szerintük ez jó megoldás akkor tegyék azt.Engem nem érdekel ki mit tesz a saját testével.Én turbózom az immunrendszerem maximálisan aztán ennyi
2021. jan. 28. 09:35
 23/36 anonim ***** válasza:
41%
A probléma az, hogy nem csak az ő életük. Ha nincs beoltva, beteg lehet -xarok rá, ez az ő dolga. Ha súlyosan beteg lesz és kórházba kerül, ah már az én dolgom is, elvégre Magyarorszagon a tb-bol fizetik az ellátását, amihez minden adófizető hozzájárul. Ha nagyon xarul lesz és az intenzív osztályra kerül, akkor elfoglal egy helyet, ahova mondjuk a 20 éves srác kerülhetne, akit súlyos autóbaleset ért. Ha nem lesz beteg, csak hordozó, akkor megfertőzhet olyat, aki valami miatt nem kaphat oltást, mondjuk épp terhes, vagy sulyos allergiás egy összetevőre.
2021. jan. 28. 09:40
 24/36 anonim ***** válasza:
39%
Na ez az! Hogyha kórházba kerülnek az én TB-ből finanszírozzák a gyógyításukat! Szerintem ez felháborító! Enis lesz@arom, felőlem lehetnek betegek csak tényleg más pénzen gyógyítják őket mert hat ok semmire se hajlandóak! Felőlem le lehet pontozni amúgy is meglátszik hogy ezen az oldalon nem a legélesebb eszű emberek vannak (kivéve pár értelmes hozza szólást!) de ahogy látom ők is le lettek pontozva.. meglátszik hogy Magyarországon mekkora a Iq elmaradottsága..
2021. jan. 28. 10:24
 25/36 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le mindenkinek zöldet adtam
2021. jan. 28. 10:29
 26/36 anonim ***** válasza:
48%

24: Te normállis vagy? Látom nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent a TB és hogyan működik a finanszírozás. Nem úgy, ahogy gondolod. Adóként valóban levonnak valamennyi TB járulékot, de a ez kb. harmada annak, mint amennyit az állam költ az egészségügyre.

Amúgy meg ha így gondolkodsz, akkor az a beteg is a te TB-dből lesz meggyógyítva, aki szívinfarktust kap, aki cukorbeteg lesz, vagy aki eltöri a kezét felelőtlen biciklizés közben. Akkor dögöljenek meg ők is?

2021. jan. 28. 10:34
 27/36 anonim ***** válasza:
53%
#24: Osztod az észt másnmak, meg pocskondiázol másokat az IQ-juk miatt, holott neked még annyi sincs, hiszen alapvető dologkkal sem vagy tisztában.
2021. jan. 28. 10:35
 28/36 anonim ***** válasza:
80%
Nyugi, az oltásellenesek nem fognak kórházba menni, egyrészt mert most elvből elutasítják, másrészt mert ők nem lesznek betegek. Az ismerőseim közül csak azok lettek betegek, akik rettegtek, meg agyba főbe maszkoltak, akik meg szartak az egészre, azoknak semmi bajuk nem lett.
2021. jan. 28. 10:37
 29/36 anonim ***** válasza:
32%

26!

Te normális vagy? Látom nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent a TB és hogyan működik a finanszírozás. Nem úgy, ahogy gondolod. Adóként valóban levonnak valamennyi TB járulékot, de a ez kb. harmada annak, mint amennyit az állam költ az egészségügyre. Ergo, az állam pénzén gyógyítanak.

Az értelmes ember tesz az ellen, hogy beteg legyen. A szívinfarktus, diabétesz, baleset kb kivédhetetlen. Az alkesz májzsugora, a cigiző tüdőrakja megelőzhető. Az a betegség, amire van védőoltás, megelőzhető, vagy enyhebb lefolyású lehet az oltás miatt. Ergo ha Jancsi úgy dönt, nem oltatja be magát, ő nem tett semmit azért, hogy ne legyen beteg, bizony őt nem kellene ellátni.

2021. jan. 28. 10:38
 30/36 anonim ***** válasza:
40%
Enyhe értelmezési problémák is vannak! Azok a betegségek ami kivédhetetlenek nem lehet ellenük tenni! De amit ki lehet védi mint ahogy az előttem író is leírta tüdőrák stb.. az ki is kell. Az hogy valaki nagy íven sz@arik bele -mint ahogy ez itt egyesek le is írták- ott nagy a baj. Szerintem tőlük kéne megkérdezni hogy “normális vagy”? :)
2021. jan. 28. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!