Ön beoltatná magát? És ha igen melyik oltással?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 09:19
13/36 anonim válasza:
Majd légyszi írd meg a tapasztalataid!
Honnét tudod előre, hogy a Pfizert kapod?
14/36 anonim válasza:
A szüleim megkapták a Pfizert, és utána anyának fájt a feje, de egy fájdalomcsillapítót elvitte
Milyen rossz mellékhatásokról beszélsz, 7-es?
15/36 anonim válasza:
Reggel kaptam meg.. semmi bajom
16/36 anonim válasza:
Én tegnap kaptam meg és olyan rosszul vagyok. Nem érzem a bőröm és nem áll fel sem. Ha hozzám ér a feleségem még az is fáj nagyon.
17/36 anonim válasza:
#13 onnan tudom hogy adtam egy logóval ellátott hivatalos pecséttel rendelkező kártyát! Amúgy az oltás utáni 30 percben sem volt SEMMI bajom , és most nincs.. első 2 nap fajt a karom de nem volt vészes!
19/36 anonim válasza:
Akit oltottak, annak valamikor vissza kell mennie úgynevezett utánkövetési vizitre?
20/36 anonim válasza:
Én nem tudom sajnálni az oltás miatt még azokat sem, akik belehalnak. Hisz tudhatták, hogy veszélyes és népszavazásnak minősül a diktatúrára, a hisztériakeltés politikának a folytatására.
A maszkhordás nem más mint a demokrácia elleni tüntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!