Ez húgyúti fertőzés lehet?
Figyelt kérdés
Kb 5 napja nagyon csíp amikor pisilek illetve utana meg perceken keresztül faj hugycsovem. Ez húgyúti fertőzés? Ha igen mit tanácsoltok hogy elmuljanak a tünetek? 20F2021. jan. 22. 18:47
1/9 anonim válasza:
úgy tűnik, igen. urológos ad antibiotikumot, az segíteni fog. házi gyógymód erre nem igazán van
2/9 anonim válasza:
Nőként éreztem már ilyet, tőzegáfonya kapszulát szedtem, magas hatóanyagtartalmút. Kigyógyultam belőle antibiotikum nélkül kb. 1 hét alatt.
3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat !
2021. jan. 22. 19:08
4/9 A kérdező kommentje:
Illetve szeretkezes után meg van hogy több mint fel óráig sajog. Ez normális?
2021. jan. 22. 19:09
5/9 anonim válasza:
Nem, ez sajnos nem normális. Ez lehet még sem húgyúti fertőzés hanem más bajod van valamilyen baketiális fertőzés lehet ami antibiotikummal kezelhető csak. Menj vele orvoshoz jobban jársz. Hétfön kérjél időpontott.
6/9 A kérdező kommentje:
Húgyúttisztitot szedek két napja és kicsit javult. Akkor is menjek orvoshoz?
2021. jan. 22. 21:00
7/9 anonim válasza:
Igen, mert sex után nem kéne hogy fájjon neked.
És a párodnak nincs ugyan ilyen baja?
8/9 A kérdező kommentje:
Nincsen szerencsére. Vele minden rendben. Mi lehet a baj?
2021. jan. 23. 10:04
9/9 anonim válasza:
Mindenképp javasolt háziorvos felkeresése. Mondja el neki a tüneteit! Amennyiben a fájdalmon kívül mást nem tapasztal valószínűleg elég lesz labor és annak eredménye alapján empirikus antibiotikum-kezelés. Tekintettel arra, hogy él nemi életet, ha pl. gonorrhoea gyanú merül fel szükséges lehet szakorvosi vizsgálat is. Ebben az esetben ott fogják az antibiotikumot felírni. Érdemes ugyanezt a partnerének is megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!