Szerinted mikor jelenhet meg a magánszektorban a COVID védőoltás?
Tök jó, hogy lassan pedzegetik, hogy aki beoltatta magát, annak szabadabb a mozgástere, de 26 évesen nagyjából a legutolsó csoportba tartozom és nem tudom mikor fogom megkapni.
Szerintetek van reális esély arra a közeljövőben, hogy magánúton lehessen beoltatni magunkat?
Én úgy gondolom, hogy ameddig a kormányok sem tudnak eleget beszerezni, addig a magánszektornak sem fog menni. Plusz eleve kissé aggályos az előny amit az oltottak szereznek, ez az előny még igazságtalanabb lesz azokkal szemben akik be akarják oltatni magukat, de esetleg nincs rá pénzük.
Szóval nem tudom, hogy ez meg fog-e történni idén.
Ti mit gondoltok a témáról? (COVID szkeptikusok, laposföldhívők kíméljenek meg az ide nem vágó válaszoktól)
Fugg attol, hogy a hatralevo vakcinak (Johnson&Johnson, Sanofi) hogy teljesitenek. Ha jol akkor az idei kinalta talan 1/3-aval no.
Szerintem ev vegeig mindenkit beoltunk. Ha kell emlekezteto, akkor az lehet magan lesz majd.
Szerintem amig nem lesz mindenkinek elegendo szamban, addig nem lehet legalisan. Sulyos etikai kerdest vet fel, hogy akinek nem telik, az varhat.
En azonnal kernek a nemkinai, nemoroszbol, es ki is fizetnem, de ketlem, hogy lesz ilyen.
Mondtam, hogy a konteo hívőknek kívül tágasabb. Imádom, hogy pont ezek az emberek nem veszik észre, hogy azzal, hogy egész nap a netet bújják meg a közösségi médiát pont, hogy ők azok a "békák" akik alatt folyamatosan melegítik a globális vállalatok a vizet és szép lassan felforrnak. :D
Több ország megnyitotta már a kapuit az oltással rendelkezőknek, de nem tudom minek tépem a számat, mindenki azt gondol amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!