Hány éves kortól elérhető jelenleg a koronavírus elleni oltás? Szülői engedéllyel lehet kisebbeknek is?
Jelenleg egészégügyi dolgozóknak és szociális otthonok lakóinak és dolgozóinak elérhető.
Gondolom a gyereked egyik sem, és szülői engedéllyel sem lesz az, úgyhogy neki azzal sem lehet.
A gyerekek lesznek a legeslegutolsók, akiket olatni fognak, már ha fogják őket. Amíg nincs tesztelve gyerekeken a vakcina addig biztos nem kaphatják meg, szülői engedéllyel sem.
Kérdező fizetnek ezért a kérdésért neked? Melyik szülő az aki kockára teszi a gyereke életét, egy emberiség ellenes háborúban. Még az ellenségemnek sem kívánom az oltást. Nem még egy ártatlan életet feláldozni! Néztél mostanában tükörbe?
A valóságban azért ilyennel még nem találkoztam. Ezt egy troll kérdésnek tartom.
"Melyik szülő az aki kockára teszi a gyereke életét, egy emberiség ellenes háborúban. Még az ellenségemnek sem kívánom az oltást. Nem még egy ártatlan életet feláldozni! Néztél mostanában tükörbe?"
Én meg azt nem kívánom senkinek, hogy elveszítsen valakit, akit nagyon szeret az ilyen korlátolt emberek miatt. Ha lehetőség lesz rá, én is beadatom a gyerekeimnek. Várom a lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!